Divorţ la nivel înalt. Naşii de cununie ai Elenei Băsescu şi-au spus adio. Vezi motivul incendiar

In urma cu doi ani, mai precis pe 1 septembrie, Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit cu mult fast la Palatul Snagov. Din sumedenia de personalitati care ar fi fost onorate sa le devina parinti spirituali, Elena si Bogdan Ionescu s-au oprit, oarecum surprinzator, la cuplul Razvan si Aura Maria Mustea.

19 aug. 2014, 10:39
Divorţ la nivel înalt. Naşii de cununie ai Elenei Băsescu şi-au spus adio. Vezi motivul incendiar

Liderul organizatiei de tineret a PDL, era la acea vreme un politician pe val, scrie wowbiz.ro. Deputat, iar apoi fost ministru al Comunicatiilor in cabinetul premierului Mihai Razvan Ungureanu, Mustea a avut in perioada 2000–2001 o bursa de studii la Universitatea James Madison, Virginia (SUA), cu specializarea International Business.

Citeşte şi EBA anunţă o DEMISIE pe Facebook: Din păcate pentru cei din conducerea PMP….

Intre 2002 si 2007 a facut studii de doctorat la Academia de Studii Economice Bucuresti, iar in 2007 a obtinut titlul de doctor in economie, cu specializarea Management. La James Madison a studiat o vreme si fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, iar acest lucru, in afara afinitatilor politice comune, par sa fi fost elementele de legatura, necesare in optiunea de alegere ca nas de cununie a lui Mustea.

Citeşte şi Este OFICIAL! Elena Băsescu este însărcinată cu al doilea copil. Medicul ei face PRIMELE DECLARAŢII

Fiul unui cunoscut afacerist din Focsani, „democrat-liberalul” a cunoscut practic apogeul sau politic o data cu nunta fiicei lui Traian Basescu. Apoi, o data cu trecerea timpului, Razvan Mustea a intrat intr-un usor con de umbra, iar motivele par sa fie strans legate si de o problema familiala delicata.

Surse din cadrul PDL sustin ca Mustea ar fi divortat in mare secret de sotie, intr-un proces destul de complicat, cu o avere importanta ramasa de impartit si cu cateva acuze grave incriminate in cererea de divort depusa de Aura Maria ex-Mustea.