Divorț șoc în lumea mondenă! Celebrul cuplu se desparte după doar 4 ani de căsnicie

Divorț cu răsunet în umea mondenă de la Hollywood! Două vedete internaționale au ales să își separe drumurile în viață, după doar patru ani de mariaj. Cei doi au împreună două fiice, de 3, respectiv un an. Ce a dus la separarea vedetelor?

07 sept. 2023, 19:27
Divorț șoc în lumea mondenă! Celebrul cuplu se desparte după doar 4 ani de căsnicie
Divorț șoc în lumea mondenă! Celebrul cuplu se desparte după doar 4 ani de căsnicie

Divorț fără precedent în showbiz-ul american. Joe Jonas și Sophie Turner au decis să se despartă după doar patru ani de căsnicie. Cei doi au două fiice împreună pe care au decis să continue să le crească cu atenție din partea amândurora. Presa străină notează că între cei doi ar fi început să existe divergențe încă de acum 6 luni, iar o reconciliere între ei pare imposibilă.

Citește și: Daddy Cool şi Ana Novic divorțează după 10 ani de relație. Prima reacție a celor mai populari vloggeri pe parenting: „Fără filtre și cosmetizări, ne-am despărțit”

Divorț răsunător între două vedete internaționale

Fanii lui Joe Jonas și Sophie Turner sunt șocați, după ce s-a aflat că actele pentru divorț au fost depuse chiar de cântăreț. După doar patru ani de căsnicie, cei doi, care formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, au luat hotărârea de a continua pe drumuri separate în viață. În timp ce admiratorii acestora credeau că între ei este totul bine, situația era, de fapt, tragică. În ciuda faptului că au două fetițe împreună, de 3 și un an, celebritățile au continuat demersul de a se separa definitiv.

Această decizie nu a venit, însă, peste noapte. Semnele unor posibile tensiuni au început să apară tot mai des în ultimele luni. Deși logodna anunțată cu fast în 2017 și cele două ceremoni de căsătorie din Las Vegas și Franța din 2019 au lăsat să se creadă că viața lor va fi de vis, tensiunile din ultima vreme au făcut ca relația lor să se transforme într-un coșmar. Primele zvonuri despre divorț au început să circule când Joe Jonas a fost observat fără verigheta sa la un concert Jonas Brothers. Ulterior, acesta s-a postat pe Instagram cu verigheta la mână, cu gândul, probabil, de a pune capăt supozițiilor.

Un al motiv care ar fi putut să le afecteze parcursul împreună este stilul de viață complet diferit al celor doi. În timp ce lui Joe îi place liniștea și confortul casei, după ce de mic a cunoscut succesul alături de frații săi, lui Sophie îi place viața socială, devenind celebră mai recent, odată cu rolul său din serialul „Game of Thrones”. Aceste lucruri și-ar fi spus cuvântul, iar Joe a pornit în căutarea unui avocat care să îl ajute să redevină burlac. S-ar părea că cel care se va ocupa de separare lor este Tom Sasser, cel care l-a divorțat și pe Tiger Wood de soție.

Din fericire, în ciuda deciziei de a se separa, cei doi vor să acorde aceeași atenție creșterii fiicelor lor. Conform avocaților lui Joe Jonas, „este în interesul copiilor minori ca părțile să dețină o responsabilitate parentală egală”. Cu toate acestea, TMZ notează că artistul și-ar dori ca fetițele să îi fie încredințate lui, dar vrea ca o instanță judecătorească să decidă un program care să le permită ambilor părinți să stea cu copiii.

Citește și: Alina Sorescu a izbucnit în lacrimi, la TV. Noi dezvăluiri despre divorț: „Nu aș dori niciunei mame să treacă prin ceea ce am trecut eu”