Divorț uriaș în lumea milionarilor! Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, și soția mai tânără cu 20 de ani joacă acum în ligi diferite. Fosta dansatoare, „prinsă în ofsaid” cu un instructor de ski

Divorț de proporții în lumea milionarilor. Paszkany Arpad și soția mai tânără cu 20 de ani au decis să se separe pe cale legală, la finalul anului 2023.

09 feb. 2024, 23:03
Divorț uriaș în lumea milionarilor! Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, și soția mai tânără cu 20 de ani joacă acum în ligi diferite. Fosta dansatoare, „prinsă în ofsaid” cu un instructor de ski
Fostul patron al CFR Cluj, Paszkany Arpad, a divorțat de soția mai tânără cu 20 de ani

Milionarul Paszkany Arpad, în vârstă de 52 de ani, și Anne, mai tânără decât el cu 20 de ani, au divorțat la finalul anului 2023. Fostul patron al CFR Cluj este burlac! Finanțatorul echipei clujene și Anne, femeia care i-a oferit doi copii, au ales să se separe în decembrie. Cei doi erau căsătoriți din anul 2016, potrivit Cancan.

Înainte de căsnicia cu Anne, Arpad a fost căsătorit cu Kinga, o tânără care a ales să se mute la Budapesta. El mai are doi copii din prima căsnicie. Potrivit sursei citate, Anne, cea de care a divorțat în urmă cu o lună și jumătate, se va întoarce în România.

Citește și: Daniela Nane a anunţat divorţul de Adrian Cioroianu după ce a fost prinsă în ipostaze intime cu noul iubit. Octavian Ene este cu peste 20 de ani mai tânăr!

Anne a fost dansatoare în trupa Andrei Măruță. Potrivit speculațiilor, fosta soție a milioanrului, cu 20 de ani mai tânără decît el, ar fi fost prinsă în ofsaid în relația maritală. Ea ar fi avută o idilă cu un instructor de ski din Elveția.

Paszkany Arpad a renunțat la cetățenia română

Paszkany Arpad a ales să se retragă din lumea fotbalului în anul 2017. Din 2015 nu a mai fost văzut în Gruia. A renunțat la finanțarea clubului CFR Cluj după 15 ani. Despre retragerea din fotbal a vorbit încă din 2014. După dispariția sa din lumea fotbalului, clubul a trecut prin insolvență și nu mai putut juca în Europa. Mai apoi, CFR Cluj a avut parte de o revenire de senzație.

„Cea mai mare nedreptate e că două treimi dintre cluburi sunt menținute în viață din bani publici și asta se întâmplă în defavoarea investitorilor privați”, spunea Arpad, în 2015, potrivit ProSport.

Citește și: Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! „Când aveam nevoie, am rămas singur”

Paszkany Arpad a renunțat la cetățenia română în 2021, apoi a ales să părăsească țara. La acel moment, deținea două adrese: una în Malta, alta în Budapesta. În 2021, bărbatul avea o avere estimată la 25 – 30 de milioane de euro.