Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! „Când aveam nevoie, am rămas singur”

Bănel Nicoliță a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști români, însă în ciuda succesului de care s-a bucurat de-a lungul timpului în carieră, în viața sa personală lucrurile nu au mers într-o direcție tocmai bună.

30 ian. 2024, 18:35
Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! „Când aveam nevoie, am rămas singur”
Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat!

Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat! În ultimii ani, fostul internațional român a trecut prin tot felul de clipe grele, iar calvarul său a început în 2022 atunci când a ajuns falit.

Citește și Cum se înțelege Bănel Nicoliță cu fosta soție. Sportivul și-a refăcut viața după căsnicia eșuată: „Asta înseamnă să iubești”

Bănel Nicoliță, dezvăluiri-ȘOC despre cum a ajuns falit și divorțat!

Bănel Nicoliță a ajuns la sapă de lemn, după ce a investit toți banii pe care îi avea în echipa din Făurei, iar din acel moment, fostul internațional a fost părăsit rând pe rând de persoanele dragi.

„Am simțit pe propria piele experiența ‘la bine și la rău’. Au fost oameni care au fost alături doar în momentele bune, dar au dispărut la primejdie. La greu, am putut conta doar pe Dumnezeu. Nu mai vreau să revin asupra acestor amintiri, pentru că mi se frânge sufletul din nou.

Nu pretind că am fost un om perfect, dar am fost cineva care a dat totul atunci când era necesar, indiferent dacă persoana în nevoie era sau nu cunoscută. Atunci când eu am avut nevoie, am fost singur, nimeni nu a mai fost lângă mine,” a declarat Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

Bănel Nicoliță a recunoscut că deși fosta sa soție i-a spus în mod repetat să oprească finanțarea, el a investit în total suma de un milion de euro.

„Un milion de euro, plus ce aveam eu de proprietăți, să zicem că un milion și jumătate. Mi-a rămas casa, mi-a rămas grădina. Într-un timp foarte scurt, am pierdut acești bani în 3-4 ani.

Nu a fost vorba de distracții aici. De acolo a plecat totul, nu a plecat de la altceva. Mi-am asumat, am fost conștient în ce m-am implicat. Nu a fost vorba de distracții, nu am fost genul acesta.

Nu am avut treabă, nu știu dacă am dat de 10 ori bani la lăutari. Nu mă duc să arunc cu banii, nu sunt genul. La nuntă, a fost chiar Adrian Minune. I-am dat lui Adrian Minune 7.000 în mână, plus dedicații”, a spus fostul internațional.

Citește și Bănel Nicoliţă a vrut să se sinucidă! „Voiam să mă duc cu maşina în primul stâlp!” VIDEO