Divorţează iar? Ce spune Adriana Bahmuţeanu despre relaţia cu Prigoană

Publicat: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 13:00 // Actualizat: Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 13:00 // Sursa: romaniatv.net

Adriana Bahmuţeanu a spus că războiul dintre ea şi soţul ei, Silviu Prigoană, s-a stins şi că nici nu se pune problema de divorţ. Vedeta a spus că apele s-au liniştit şi că se bucură de momentele petrecute alături de fii săi, de ale căror rezultate şcolare este foarte mulţumită.

Invitată în platoul emisiunii "Agentul VIP", Adriana Bahmuţeanu a lămurit cum stau lucrurile între ea şi Silviu Prigoană.

Prezentatoarea emisiunii "Necenzurat" a spus că ea şi soţul ei, Silviu Prigoană, sunt într-o perioadă de linişte, în care încearcă să se bucure de copiii lor. Vedeta a spus că este foarte mândră de băieţelul cel mare, Maximus, care a ajuns în clasa I-a şi care se arată foarte interesat de studiul informaticii.

Răsturnare de situaţie: Prigoană nu renunţă la Adriana Bahmuţeanu. "Nu mă mai interesează o altă femeie"

"Nu divorţăm! De ce să divorţăm? Să zicem că s-au mai liniştit apele. Nici el nu mai este acid, eu nu mai sunt bază. Copiii sunt fericiţi. Maxi este în clasa I. Are acasă meditator de informatică. Îi place foarte mult tot ce are legătură cu calculatorul, învaţă funcţiile calculatorului şi pentru că nu învaţă suficient la şcoală, am chemat un student care să-l ajute. Procesele continuă, dar cum în România procesele durează cu anii... Eu am răbdare. Până atunci am mai câştigat alte procese", a declarat Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 oct 13:49
...--> Adriana Bahmuţeanu a spus că războiul dintre ea şi soţul ei, Silviu Prigoană, s-a stins şi...
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H