Divorţul care a trimis-o pe Gina Pistol la psiholog. „S-a rupt legătura noastră emoţională”

Gina Pistol a dezvăluit detalii sensibile despre relația sa cu părinții, marcată puternic de divorțul acestora pe când avea doar şapte ani. Se pare că această experiență a lăsat cicatrici adânci în sufletul vedetei, determinând-o să caute ajutorul unui psiholog.

26 nov. 2023, 14:04
Divorţul care a trimis-o pe Gina Pistol la psiholog. „S-a rupt legătura noastră emoţională”
Divorţul care a trimis-o pe Gina Pistol la psiholog. "S-a rupt legătura noastră emoţională"

Divorţul care a trimis-o pe Gina Pistol la psiholog. Vedeta a dezvăluit că părinții ei s-au despărțit când ea avea aproape şapte ani, iar bătălia pentru custodia ei a fost lungă și dificilă. A fost lăsată în grija unei alte femei, moment în care s-a simțit abandonată și singură. Despărțirea părinților și situațiile dificile din copilărie au condus la o ruptură emoțională între ea și cei care i-au dat viață.

„Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă. Și eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la 7 ani, îmi aparțin doar mie”, a mărturisit Gina în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeşte şi: Decizie neașteptată luată de Livia Eftimie după divorțul de Cătălin Bordea

Pentru a face față acestor emoții dificile și pentru a găsi vindecarea, Gina Pistol a apelat la ajutorul unui psiholog. Acest demers a fost esențial în procesul ei de înțelegere a propriilor emoții și gestionare a relației cu părinții. Chiar dacă recunoaște că relația cu aceștia nu este perfectă în prezent, psihologul a contribuit la vindecarea unor părți din rănile sale.

Citeşte şi: Viorel Lis, declarații cu lacrimi în ochi despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să facă asta!”

În cadrul aceluiași podcast, vedeta a vorbit și despre revenirea ei în televiziune, dezvăluind că nu se simte încă pregătită să revină complet după ce și-a suspendat activitatea pentru a se concentra pe sănătatea sa mentală și pe creșterea fiicei sale, Josephine.

„Îmi place să fac oamenii să râdă, am o energie bună tot timpul. Dar atunci când sunt jos, am nevoie să îmi revin 100% ca să fiu eu Gina aia pe care o știu eu. Eu atunci când mă bag într-un proiect, nu îl văd ca pe un business, mă bag pentru că eu cred în el și fac tot ce îmi stă în putere să iasă bine. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a mai spus Gina Pistol.