Viorel Lis, declarații cu lacrimi în ochi despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să facă asta!”

Viorel Lis se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar Oana îi este alături în fiecare clipă. Deși mulți se așteptau ca relația lor să nu dureze prea mult din cauza diferenței de vârstă, Viorel Lis și Oana au dovedit contrariul, au dovedit că că între ei este iubire și se sprijină unul pe altul.

25 nov. 2023, 22:49
Viorel Lis, declarații cu lacrimi în ochi despre soția lui, Oana: “Nu mă așteptam să facă asta!”

Viorel Lis are mari probleme de sănătate de o bună perioadă de timp. Fostul edil al Bucureștiului a fost operat de mai multe ori. Boala grea îl impiedică să mai iasă din casă, foarte greu se deplasează, astfel că a ajuns dependent de Oana. Soția lui este cea care îl îngrijește zi de zi, chiar dacă a recunoscut că nu îi e ușor.

Viorel Lis a mărturisit în emisiunea „Fiță cu Adiță” că e impresionat de soția lui, care nu l-a lăsat în cele mai grele momente din viața lui.

Citește și: Viorel Lis, spitalizat de urgenţă. Oana Lis s-a internat împreună cu el: „Ce să zic, m-am făcut cu bani”

„Nu mă așteptam să rămână cu mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine, e o surpriză plăcută și se vede că e un om de caracter. Nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuală nu am câștiguri mari, afaceri. Avem o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și pot să spun că o iubesc foarte mult. Niciodată nu am obligat-o să stea cu mine, am lăsat-o să gândească ea singură, să hotărască. Acum, e singura mea iubire. Nu aș putea să trăiesc fără Oana”, a mărturisit Viorel Lis în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Viorel Lis recunoaște că a avut momente în care a crezut că totul se va termina.

„Adiță Voicu: Ați avut vreun moment în care ați crezut că se termina totul?

Citește și: Oana Lis a izbucnit în lacrimi! Care este cea mai mare dorință a soției lui Viorel Lis. ”Înainte eu nu plângeam, consideram că doar o femeie slabă plânge”

Viorel Lis: Da, când am avut infarct atunci, a fost cel mai rău. M-a luat pe targă și când ieșeam de aici (n. red din apartament), eram sigur că nu mai văd locul ăsta, că nu o mai văd pe Oana și mi-au dat lacrimile. Zic: ‘Asta e ultima’. Și am scăpat, totuși. Mi-au pus niște capace pe acolo (n. red râde).  Momentan îmi place să și trăiesc, cu toate că sunt probleme, adică mari de tot. Dacă eu nu pot să mai merg, să ies în oraș, o trimit pe Oana singură, și la o petrecere, o oblig să se ducă pentru că eu nu mai pot. Nu mi se întâmplă ceva grav cât lipsește ea de acasă, pentru că bolile mele nu sunt d-astea… să-ți dai duhul. Picioarele sunt problema”, a dezvăluit Viorel Lis.