Divorţul cu detalii picante din dormitor i-a umplut conturile lui Kamara. Artistul a negociat scump „scenariul” despărţirii la TV

Se pare că scandalurile mondene sunt la mare preţ în România. Cu siguranţă, acestea aduc mai mulţi bani decât apariţiile artistice. Asta a simţit pe propria piele, dar şi în conturi un cântăreţul Kamara.

RomaniaTV.net
04 mart. 2018, 17:08

Kamara a fost protagonistul unui scandal de proporţii la emisiunile mondene, dar nu pe gratis. Libertatea.ro susţine că divorţul artistului a adus audienţă mare celor de la Kanal D, dar și câștiguri mari în conturile protagoniștilor.

Artistul a intrat în ”ecuație” puțin mai târziu, după ce i s-au satisfăcut toate pretențiile financiare. A ținut ascuns chiar și faptul că divorțează. Bomba a explodat însă la tv, atunci când pe post a apărut Mădălina, amanta, dar și Oana, soția.

Citeşte şi: CÂŢI BANI a câştigat amanta lui KAMARA din VIDEOCHAT

Kamara apărut şi el pe post după ce și-a negociat contractul pe un onorariu aproape dublu faţă de soţie şi amantă. Artistul și-a respectat punct cu punct înțelegerea și a intrat chiar și în scenariile menite să facă audiență. Conștient că, în caz contrar, ar fi bun de plată, acesta a evitat să vorbească chiar și cu prietenii despre ceea ce urma să spună la televizor. A acceptat ca amanta și soția să-și arunce cuvinte grele și chiar să vorbească despre infidelitatea nevestei.

Într-un final, a rămas fără soție și fără amantă şi artistul a făcut anunțul că nu-și dorește să se mai implice, prea curând, într-o relație.

Citeşte şi: A alergat după doi iepuri, dar nu a prins niciunul. Kamara şi-a pierdut şi nevasta, şi amanta FOTO

“Am ajuns la concluzia că trebuie să schimb ceva dacă vreau să traiesc altfel viața mea și să opresc anumite lucruri. Mădălina nu este răul întruchipat, este o fată cu bune, cu rele, o fată ca toate fetele, dar care pentru mine a fost la un moment dat specială. (…) M-am căsătorit fără nicio televiziune lângă mine. Am ajuns în situația să explic anumite lucruri… Leon va rămâne mereu băiatul meu, iar ea (n.r. Oana) mama băiatului meu. Faptul că nu mai putem locui împreună creează acest amestec de sentimente, acea explozie. Sper din suflet să îmi revin. În acest moment nu mă văd implicat într-o relație serioasă cu cineva. (…) eu și Oana nu ne mai putem împăca”, a spus acesta la Kanal D.

loading...