Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Recent, artistul și soția lui, Deea, au anunțat că divorțează după 18 ani de relație și 14 de căsnicie. Au împreună doi copii, Andreea și Maysa, de care se vor ocupa în continuare, în aceeași măsură.

30 mart. 2023, 08:32
Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”
Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cântărețul a fost înconjurat mereu de femei frumoase, a mai avut în trecut o relație de lungă durată cu Nicoleta Luciu. Deși toată lumea se aștepta să bată clopote de nuntă, relația s-a rupt la fel de brusc.

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Ce spune despre infidelitatea soţiei: „Ieri am divorţat la notar, am făcut și partajul!”

Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer

În 2005, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu puneau punct unei relații de opt ani, care părea să ducă spre altar. Anunțul despărțirii avea să ia pe toată lumea prin surprindere, cei doi nelăsând să se întrevadă că ar fi probleme între ei.

La momentul respectiv, niciunul dintre cei doi protagoniști nu a ieșit să comenteze în vreun fel decizia luată. Asta până în 2009, când Nicoleta a rupt tăcerea și a hotărât să facă lumină.

Când eram cu Maxer, el era foarte gelos. Nu conta ce făceam sau ce aș fi putut face, el era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță care mă făcea și pe mine să mă simt geloasă.Dar atunci nu știam. Toate femeile din familia mea au rămas cu bărbații lor, indiferent de ce le-au făcut. Așa credeam și eu că trebuie să fie. Eram cu Maxer și trebuia să rămân toată viața cu el”, a declarat Nicoleta, la vremea respectivă pentru TABU .

Ulterior, și Dinu Maxer avea să confirme faptul că era gelos și nu se împăca prea bine cu ideea că iubita sa juca în telenovele. „Nu voiam să mă căsătoresc, nu voiam copii și nu voiam să joace în telenovele. Orice femeie își dorește să se căsătorească, dar eu plecasem în viață blocat pe ideea că nu o să mă căsătoresc, din cauza istoriei părinților mei. (…) Și nu, nu am vrut să joace în telenovele, pentru că eram gelos. Ne-am despărțit în 2005”, spunea acesta conform kfetele.ro.