Divorţul i-a luat minţile. Şi-a înjunghiat soţia şi soacra, apoi le-a dat foc

Tragedie la Reghin, în judeţul Mureş. Un bărbat şi-a înjunghiat soţia şi soacra şi a dat foc apartamentului. Femeia de 58 de ani a murit la scurt timp, iar mama ei a încetat din viaţă câteva ore mai târziu.

13 apr. 2018, 05:33
Divorţul i-a luat minţile. Şi-a înjunghiat soţia şi soacra, apoi le-a dat foc

Un bărbat din Reghin a comis o atrocitate greu de înţeles, imediat după ce s-a pronunţat divorţul pe care îl intentase soţia sa. Bărbatul s-a dus la apartamentul femeii, care locuia cu mama sa, o bătrână paralizată şi a ucis-o pe fosta soţie cu 11 lovituri de cuţit, apoi a dat foc la apartament.

Victima se mutase în apartamentul mamei sale după divorţ. Fostul soţ se pare că le-a înjunghiat pe ambele femei, apoi le-a stropit cu benzină şi le-a dat foc.

Potrivit observator.tv, bătrâna a fost transportată la spital în stare critică, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, nu a supravieţuit.

Suspectul a fost reţinut, în cursul nopţii de joi spre vineri, pe stradă, în apropiere de blocul în care locuia fosta sa soţie.

Pompierii care au intervenit la incendiu au descoperit cele două victime.

Bătrâna a ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, şansele de supravieţuire fiind minime.

Fosta soţie a criminalului obţinuse divorţul de soţ în luna decembrie, iar acesta ar fi motivul pentru care bărbatul ar fi vrut să se răzbune. Victima obţinuse şi un ordin de protecţie împotriva fostului soţ, care nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 100 de metri faţă de victimă, precum şi faţă de reşedinţa acesteia.

Totodată, în luna ianuarie, bărbatul a fost dat în judecată pentru ameninţare în formă continuată