Cele mai răsunătoare divorţuri din 2017: Pe care dintre cupluri le regreţi cel mai mult

S-au iubit ani buni, apoi şi-au spus "Adio". Este povestea mai multor cupluri din showbiz-ul românesc care au decis să pună capăt relaţiei în 2017. 

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 14:26

Cea mai recentă despărţire din showbizul românesc este cea cuplului Florin Salam – Roxana Dobre. Roxana Dobre va rămâne cu cele două fetiţe minunate şi o maşină de lux, în urma despărţirii de Florin Salam. Manelistul i-a făcut cadou maşina şi nu are de gând să i-o ia înapoi. Bruneta va trebui însă să-şi ia adio de la luxul în care trăia în vila pe care o construise Florin Salam pentru ea şi fiicele lor, căci manelistul e hotărât să nu o lase să se bucure în continuare de traiul de prinţesă.

Se pare că problemele dintre Florin Salam și Roxana Dobre sunt mult mai vechi decât s-ar credea. „Nu plecarea ei a fost problema…. Altele ne-au despărţit”, a adăugat Florin Salam.

Presa mondenă a scris zilele trecute că Roxana Dobre ar fi fugit de acasă cu 500.000 de euro şi s-ar fi întors în braţele fostului iubit, un bărbat căsătorit. Întoarcerea Roxanei Dobre acasă a iscat un adevărat scandal. Potrivit Cancan.ro Roxana le-a declarat război direct fiicei manelistului şi iubitului acesteia. 

Povestea de iubire dintre cunoscutul manelist şi Roxana Dobre a început în urmă cu trei ani. Ei au împreună două fetiţe, iar Florin Salam mai are o fată şi un băiat din căsătoria anterioară.

De departe, cel mai mediatizat divorţ din 2017 a fost cel al cuplului Maria Constantin – Marcel Toader. După ce a acuzat-o că l-a înșelat, Marcel Toader îi plătește soției mai multe polițe, refuzând să-i facă pe plac și să divorțeze cât mai repede. După ce a fost făcută în tot felul în presă de Marcel Toader, Maria Constantin și-ar fi dorit, fără îndoială, un divorț cât mai rapid. Motiv pentru care a apelat inițial la un notar, acolo unde, conform procedurilor, ar fi trebuit să se prezinte împreună cu soțul său. Numai că Marcel Toader nu a venit. Cântăreaţa s-a văzut nevoită să introducă actele de divorţ la tribunal. Aceasta a depus cererea de divorț la mijlocul lunii septembrie, deși separarea dintre ei s-a produs încă de la începutul lui august. Deocamdată nici aici nu a reuşit să se separe de Marcel Toader. Procesul a primit un nou termen în 23 ianuarie 2018, pe motiv că „procesul-verbal de înmânare nu a fost semnat personal de pârât, în temeiul art. 823 C.pr.civ., urmează a emite o adresă către Secţia de Poliţie competentă pentru a face verificări cu privire la locuinţa efectivă a pârâtului, respectiv să ne comunice dacă pârâtul locuieşte efectiv la adresa indicată de către reclamantă şi în caz contrar, să afle informaţii privind locuinţa actuală a pârâtului sau alte date de contact. (Termen administrativ acordat la data de 23.01.2018, fără prezenţa părţilor.) 

Marcel Toader a iubit cu patos, însă toate femeile l-au părăsit, rând pe rând. Prima soţie, o franţuzoaică frumoasă, l-a iniţiat pe sportiv în afaceri, ajutându-l cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. Apoi, el s-a îndrăgostit de fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. Mariajul lor a luat sfârşit după un an şi patru luni. În 2005, cântăreaţa Anamaria Ferentz i-a jurat credinţă veşnică, însă nici acest mariaj nu a fost cu noroc. Marcel Toader a mai bifat căsnicii cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el, fiica primarului din Berceni, dar şi cu Gabriela Cristea, de care s-a despărţit cu cântec, în 2013, după cinci ani de amor. Doi ani mai târziu, afaceristul a dus-o la altar pe cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin, cu care se află în plin proces de divorţ. Următorul termen la Tribunal este programat pe 23 ianuarie 2018.

 

După zece ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au divorţat la notar, reuşind să se înţeleagă asupra programului de vizită al fetiţei, dar şi asupra partajului. În 2007, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu au făcut o nuntă de pomină. Fosta prezentatoare de la ”ProMotor” şi directorul Ţiriac Auto au venit la propria petrecere de cununie cu elicopterul şi au avut verighete cumpărate din Detroit.

Roxana Ciuhulescu a explicat decizia de a divorţa pe blogul personal:

„Uneori şi poveştile de dragoste se încheie, aşa cum este şi cazul meu.  Drumul meu a luat o altă direcţie decât direcţia lui Mihai. Când doi oameni nu se mai înţeleg şi nu pot găsi o cale comună de comunicare, e mai bine să se despartă, decât să arate copilului lor latura nefericită a vieţii familiale. În consecinţă, după 10 ani, am decis împreună să punem punct căsniciei”, a scris vedeta pe blogul ei. 

 

Şi actriţa Paula Chirilă a divorţat înainte de Crăciun. Paula Chirilă a recunoscut că s-a despărţit oficial de soţul ei Marius Aciu după 12 ani de căsnicie, scrie cancan.ro. Vedeta a declarat că decizia a fost luată de comun acord în urmă cu mai mult timp, însă divorţul a fost finalizat acum mai bine de o lună. Cei doi au împreună o faţă. 

 

Chiar dacă nu au fost căsătoriţi cu acte, o despărţire neaşteptată a fost acea a cuplului Gina Pistol – Alin Cocoş. Prezentatoarea „Chefi la cuţite” a mărturisit că ruptura s-a produs din cauza ei.

Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Sunt o femeie de 36 de ani, care îşi asumă orice. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. (…) Eu încă nu ştiu ce vreau, sunt un om liber, foarte mişto (…) doar că la mine e problema. (…) Îmi doresc o familie frumoasă, normal că-mi doresc un copil. (…) Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. (…) Da, Alin m-a cerut în căsătorie. (…) Cred că e o ruptură definitivă.„, a declarat Gina Pistol în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Sărbătorile nu ar fi găsit-o singură pe frumoasa Gina Pistol. Potrivit presei mondene, Gina Pistol s-ar iubi cu Smiley.

 

Şi Flavia Mihasan, vecina de la Neata cu Răzvan şi Dani, s-a despărţit de iubitul ei, actorul Alexandru Ion, cu care forma un cuplu de aproape 4 ani. Cei doi aveau planuri mari impreuna, tanarul oferidu-i chiar inelul de logodna blondinei, intr-o vacanta in strainatate, scrie wowbiz.ro. Recent, presa mondenă o cupla cu numeni altul decât Codin Maticiuc, niciunul dintre ei neconfirmând relaţia.