Divorţurile anului 2011 GALERIE FOTO

A fost un an în care s-au desfăcut căsătorii celebre. Revista Paris Match a făcut "recapitularea" celor mai răsunătoare divorţuri din anul care se încheie.

23 dec. 2011, 09:36

Cea mai recentă ruptură este cea a lui Demi Moore de Ashton Kutcher. În data de 17 noiembrie, după câteva luni de zvonuri despre iminenta lor despărţire cauzată de aventurile mult mai tânărului ei soţ, Ashton Kutcher (diferenţă de 15 ani), Demi anunţa că se desparte de el, după 6 ani de căsnicie.

Ca femeie, ca mamă şi ca soţie consider că există câteva valori (…)şi tocmai de aceea am ales să merg mai departe singură„, şi-a explicat vedeta de la Hollywood decizia de a-l părăsi pe Ashton.

Demi nu a putut să îndure umilinţa presei de scandal, care a dezvăluit legătura soţului ei cu tânăra blondă Sara Real.

În luna iulie, s-au despărţit Jennifer Lopez şi Marc Anthony, după 7 ani de căsnicie. „Ne-am hotărât să punem capăt căsniciei noastre. A fost o decizie dificilă”, anunţau cei doi soţi într-un comunicat comun, în care au ţinut să precizeze că „au găsit un teren comun de înţelegere la toate nivelurile” şi că a fost „un moment dur pentru toţi cei implicaţi”.

Christina Aguilera şi Jordan Bratman au divorţat în data de 15 aprilie. Căsnicia lor a durat 5 ani, timp în care s-a născut băiatul lor, Max, care are acum 3 ani.

La 1 iulie s-a încheiat şi căsnicia lui Scarlett Johanson cu Ryan Renolds. Se căsătoriseră în urmă cu doi ani şi jumătate, în Canada, în data de 27 septembrie, la Vancouver, Ryan fiind canadian de origine. În decembrie 2010 anunţau că se separă.

Un cuplu mai „longeviv” – Adriana şi Christian Karembeu – anunţa în martie că se separă. De fapt, Adriana a fost cea care a dat vestea în exclusivitate revistei Paris Match. Cuplul a trăit o viaţă frumoasă. Adriana şi Christian s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit la prima vedere, în avion, în timpul unui zbor între Milano şi Paris, în 1996. În 1998 se căsătoreau, în data de 22 decembrie, la Porto Vecchio.  Au fost unul dintre cuplurile fermecătoare ale Franţei.

În schimb, Maria Shriver şi Arnold Schwarzenegger şi-au spus „Nu!” după 25 de ani de căsnicie, timp în care au avut patru copii. Maria a depus cererea de divorţ la 1 iulie, după ce a aflat că „Terminatorul” avea un copil ilegitim, făcut cu menajera. Este un băiat de 13 ani şi îl cheamă Joseph.

Mariajul de cea mai scurtă durată din acest an a fost cel al lui Kim Kardashian cu Kris Humphries. Kim, o vedetă apărută peste noapte datorită unui reality show din America şi declarată zilele trecute „cea mai vulgară vedetă”, s-a despărţit de baschetbalist după 72 de zile de căsnicie şi … o grămadă de fiţe. Kris a aflat de pe Facebook că ea l-a părăsit.