Divorţurile anului 2011

Anul care aproape s-a încheiat nu a fost de bun augur pentru toată lumea. După ce în anii trecuţi au făcut paradă cu dragostea lor şi au etalat nunţi de poveste, în 2011 multe cupluri au rupt lanţul de iubire. Aşa cum le-au şi format, cu surle şi trâmbiţe.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 10:52
Divorţurile anului 2011

S-au cunoscut in ianuarie 2006, peste jumatate de an s-au căsătorit. Începem cu celebrul cuplu Irinel şi Monica Columbeanu de dragostea cărora nu mai avea loc nimeni. Povestea de iubire controversată şi în exces mediatizată s-a rupt anul acesta. Divorţul a avut parte de aceeaşi atenţie.

Şi dacă gurile rele prevesteau demult despărţirea lor, un alt cuplu ne-a luat prin surprindere. Pepe şi Oana Zăvoranu. El era soarele ei, ea femeia pe care artistul a iubit­-o şase ani şi jumătate. Cu scâtei s-au iubit, cu scântei s-au şi despărtit.

Deşi până în acest an nu au fost abonaţi la ziare şi televiziuni, soţii Truică nu au avut parte de mai putină atenţie în momentul în care au decis să îşi încheie socotelile unul cu celălalt.

Mult mai discretă a fost despărţirea politicianului Călin Popescu Tăriceanu de cea de a patra sotie a sa, Ioana.

Alte divorţuri din 2011 care însă nu au ţinut prima pagină a ziarelor zilnic au fost cel dintre soprana Amelia Antoniu şi soţul său, Puiu Popoviciu şi soţia sa sau cel dintre Mihaela si Cristi Borcea, umbrit de căsătoria acestuia cu Alina Vidican.