DJ Harra, dezvăluiri incendiare din relaţia secretă cu Cătălin Cazacu. „Ca o glumă proastă așa, îl recomand” VIDEO

DJ Harra a dezvăluit că a avut o relaţie cu Cătălin Cazacu, despre care puţină lume a aflat. DJ-iţa a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV şi a acceptat provocarea "Sosurile picante", rubrica în care invitații primesc întrebări neașteptate.

17 iul. 2023, 19:10
DJ Harra, dezvăluiri incendiare din relaţia secretă cu Cătălin Cazacu. „Ca o glumă proastă așa, îl recomand” VIDEO
DJ Harra, dezvăluiri incendiare din relaţia secretă cu Cătălin Cazacu. "Ca o glumă proastă așa, îl recomand" VIDEO

DJ Harra, dezvăluiri incendiare din relaţia secretă cu Cătălin Cazacu. „Poți face un top trei al bărbaților din showbizul românesc, cei mai buni la pat?”, a fost întrebată DJ Harra, care a răspuns imediat: „Mă voi opri la unicul și singurul Cătălin Cazacu, pentru că este singurul de care am avut parte. Nu e singurul meu iubit, dar e singurul din zona showbiz-ului. Ca o glumă proastă așa, îl recomand. Cătălin e un băiat minunat”.

Întrebată cât au fost împreună, DJ Harra a precizat: „Cam un an ne-am tatonat așa. Ba da, ba nu! Mă rog, era și o perioadă a mea de tranziție și a lui”.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, primele declaraţii despre împăcarea cu Traian Spak, la aproape cinci ani de la divorţ. Ce a mărturisit artista despre fostul soţ VIDEO

DJ Harra sau Dana Neacșu, pe numele din buletin, a devenit cunoscută publicului larg după ce a mixat la bustul gol. În prezent, ea e organizatoare de petreceri.

Citeşte şi: Un nou episod în scandalul dintre Catinca şi Oana Roman. Ce a dezvăluit creatoarea de modă despre sora sa mai mică

Ultima iubită celebră a lui Cătălin Cazacu a fost Ramona Olaru, dar cei doi s-au despărţit cu scandal. Fără să îi pronunțe numele, campionul la motociclism susține că ar fi fost scuipat de asistenta TV și a spus despre ea că își schimbă partenerii prea des: „Nu, pe mine m-a salvat Dumnezeu! Nu se va mai întâmpla niciodată, eu am înțeles conceptul! Eu am rămas singur, sunt un om singur, n-am avut noroc în dragoste. Tot tac din gură, dar la un moment dat nu o să mai tac din gură. Dacă-mi dau drumul la gură, ne-am nenorocit! Am înțeles ultima oară că am vrut să fiu salutat și m-am întors ca să nu fiu salutat. Am făcut asta pentru că cu o dată anterioară când am vrut să fiu salutat, am fost scuipat!”.