Dj Harra, infectată cu coronavirus în vacanţă. Artista nu era vaccinată

Dana Neacşu, cunoscută de opinia publică mai degrabă ca DJ Harra, s-a infectat cu noul coronavirus chiar în timp ce se afla în vacanţă, în insula grecească Mykonos.

23 iul. 2021, 16:39
Dj Harra, infectată cu coronavirus în vacanţă. Artista nu era vaccinată

Dj Harra, infectată cu coronavirus. Din fericire, DJ-iţa în vârstă de 38 de ani a contractat o formă uşoară a infecţiei, astfel încât s-a recuperat foarte repede.

Dj Harra, infectată cu coronavirus: „E virus de lux”

E virus de lux, l-am luat în vacanţă! Nu apucasem să mă vaccinez înainte să plec, dar nu am avut mare lucru, mari simptome. Mă simt bine acum”, a declarat Dj Harra, la „Xtra Night Show”.

DJ Harra a devenit celebră după ce a mixat prin cluburi topless. În România însă, Dana a fost pusă la colţ şi judecată în fel şi chip pentru curajul ei de a se expune pe scenă. În urmă cu 10 ani, Dj Harra şi-a pus silicoane. Recuperarea după operaţia de implant mamar a durat două luni şi a fost foarte grea.

Citeste si Decizie surprinzătoare! Anamaria Prodan se mută din România: „Nu vreau să mai aud de nimic. Eu vreau să aud doar motorul mașinii mele Lamborghini”

De-a lungul timpului, DJ-iţa a avut relații cu mai mulți bărbați celebri din showbiz. În ultima perioadă, însă, artista nu și-a mai asumat public nicio relație și a preferat să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

DJ Harra, apariţie incendiară

Dana Neacșu a avut o apariție răvășitoare la un eveniment monden, unde a purtat o rochie mulată, roz pudrat, care i-a pus în valoare atât bustul generos, cât și posteriorul perfect conturat. Poyele surprinse de paparazzii de la cancan.ro sunt mai mult decât grăitoare.

Coafura nu a reprezentat o prioritate pentru ea la acest eveniment, astfel încât DJ-iţa nu a optat pentru nimic sofisticat, ci pentru un coc extrem de simplu.

Citeste si Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”