Djokovic, egal cu legendarul Sampras. A câştigat turneul de la Miami

Novak Djokovic a câştigat finala Masters-ului de la Miami, învingându-l cu 6-1, 7-6 (4) pe Andy Murray. Sârbul a câştigat pentru al doilea an consecutiv turneul din Florida şi pentru a treia oară în carieră.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 20:31
Djokovic, egal cu legendarul Sampras. A câştigat turneul de la Miami

Două ore şi 27 de minute i-au trebuit lui Novak Djokovic să câştige pentru al doilea an consecutiv turneul Masters 1000 de la Miami. Sârbul l-a învins cu 6-1, 7-6 pe Andy Murray, căruia i-a răpit încă o dată şansa de a se alătura tripletei magice din fruntea ierarhiei masculine, Djokovic-Nadal-Federer.

Scoţianul, care a acces în finală beneficiind de abandonul lui Rafa Nadal, mai fusese învins anul acesta de Djokovic şi în ultimul act al Australian Open. Titlul de la Miami este al 30-lea din cariera lui Djokovici şi al doilea din actualul sezon, după cel de la Internaţionalele Australiei.

Djokovici, care nu a pierdut niciun set la Miami, s-a impus pentru a treia oară la acest turneu (după 2007 şi 2011). Doar alţi doi jucători s-au mai impus de cel puţin trei ori la Miami: americanii Andre Agassi (de şase ori) şi Pete Sampras (de trei ori).