Djokovic, incredibil de flexibil. Sârbul a reuşit un punct senzaţional la Wimbledon VIDEO

Novak Djokovic a făcut încă o dată o demonstraţie a faptului de ce merită să fie numărul 1 în tenisul mondial. El a reuşit un şpagat de mare efect în confruntarea cu Thomas Berdych, din sferturile turneului de la Wimbledon, reuşind în acelaşi timp o lovitură câştigătoare.

04 iul. 2013, 07:10
Djokovic, incredibil de flexibil. Sârbul a reuşit un punct senzaţional la Wimbledon VIDEO

Novak Djokovic (nr. 1) – Juan Martin Del Potro (nr. 8) şi Jerzy Janowicz (nr. 24) – Andy Murray (nr. 2) sunt meciurile care se vor juca vineri în semifinalele turneului de la Wimbledon.

Numărul 1 mondial, sârbul Djokovic, a obţinut o calificare facilă în careul de aşi, învingându-l cu 7-6, 6-4, 6-3 pe cehul Tomas Berdych. Impresionant ca de obicei, Djokovic va juca astfel a 13-a sa semifinală consecutivă într-un turneu de Grand Slam, iar împotriva lui Berdych evoluţia sa a fost condimentată de o fază care i-a pus în valoare flexibilitatea.

La mijlocul primului set, pe serviciul adversarului său, Djokovic a recuperat incredibil o minge, luând-o aproape de la nivelul ierbii, de pe fundul terenului şi reuşind să o trimită în terenul advers.