Djokovici a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor

Novak Djokovici a avut emoţii în primul meci disputat la Turneul Campionilor, însă în cele din urmă a reuşit să întoarcă soarta partidei în favoarea sa.

RomaniaTV.net
22 nov. 2011, 10:18
Djokovici a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor

Sârbul Novak Djokovici l-a învins pe cehul Tomas Berdych, al şaptelea favorit, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7/3), în grupa A de la Turneul Campionilor.

Liderul clasamentului ATP a fost foarte aproape de un debut cu stângul la Londra, când Berdych a avut o minge de meci la 6-5 în setul decisiv. Sârbul a reuşit însă să se salveze, iar în cele din urmă a câştigat la tiebreak.

Pentru tenismanul sârb, aceasta a fost a 70-a victorie din 2011. „Cred că a fost cel mai greu meci de la US Open încoace. Nu pot să spun că sunt prea mulţumit de evoluţia mea. Nu am dat tot ce pot, dar o victorie este o victorie. Totuşi, am fost prea pasiv”, a spus Novak Djokovici, citat de www.atpworldtour.com.

În celălalt meci al grupei, spaniolul David Ferrer, cap de serie numărul 5, l-a învins pe britanicul Andy Murray, favoritul numărul 3.

Următoarele meciuri din grupa A sunt programate miercuri, când Djokovici îl va întâlni pe Ferrer, iar Berdych va juca împotriva lui Murray.


loading...