Djokovici, despre cazul Armstrong: Sunt dezamăgit

Tenismanul sârb Novak Djokovici, care va participa, de luni, la US Open, s-a declarat dezamăgit în ceea ce priveşte cazul lui Lance Armstrong, rutierul radiat pe viaţă de Agenţia Americană Antidoping (USADA), informează AFP.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 10:27
Djokovici, despre cazul Armstrong: Sunt dezamăgit

„Când aud această poveste şi multe altele sunt dezamăgit ca sportiv, pentru că ştiu cât de multă muncă este necesară pentru ca noi să ajungem acolo unde suntem, în top în sporturile noastre, câte sacrificii, câtă implicare şi muncă grea. Până la urmă cu toţii vrem ca sportul să fie curat. Mă bucur că în tenis nu avem atât de multe cazuri şi încercăm să protejăm integritatea sportului. Este un mesaj important despre sportul nostru şi pentru copii, deoarece ei îi admiră pe sportivi şi caută modele”, a spus Djokovici.

Elveţianul Roger Federer nu a dorit să comenteze cazul Armstrong: „Sincer să fiu nu ştiu prea multe, nu am urmărit cazul de la început”.

Rutierul Lance Armstrong a primit interdicţie pe viaţă şi a fost deposedat de toate rezultatele sportive obţinute din 1998 până în prezent, între care şi şapte victorii în Turul Franţei, a anunţat, vineri, Agenţia Americană Antidoping (USADA).