Djuvara: PNL a făcut o porcărie când a fuzionat cu escrocul de Dan Voiculescu

Istoricul Neagu Djuvara are o părere foarte proastă despre actuala conducere a PNL şi deciziile luate de aceasta. Djuvara crede că PNL a făcut o mare porcărie prin "fuziunea" cu PC.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 13:30
Djuvara: PNL a făcut o porcărie când a fuzionat cu escrocul de Dan Voiculescu

Într-un interviu acordat pentru postul B1 TV, istoricul califică drept o porcărie alianţa liberalilor cu PC.

Au făcut altă porcărie, când au fuzionat cu ce rămânea de la escrocul de Dan Voiculescu. Credea PNL că se umflă cu PC„, a spus istoricul.

Djuvara a adăugat că Dan Voiculescu nu poate fi strâns cu ușa, neexistând un temei juridic, și că nu poate înțelege de unde a avut omul de afaceri fondurile necesare pentru fondarea Crescendo.

Nu poate fi găsit din punct de vedere juridic, să fie strâns cu ușa. De unde a avut el bani să facă faimosul Crescendo, trebuie să ne întoarcem în epoca Ceaușescu„, a spus Neagu Djuvara.

În acelaşi interviu, Neagu Djuvara i-a pus etichete liderului PNL, Crin Antonescu.

Iubiții de liberali sunt conduși acuma de Antonescu. Acum câteva zile a declarat că Iliescu s-a retras din politică. Ca să spui o asemenea prostie împlinești o vorbă românească: Dacă prostul nu-i fudul, nu-i prost destul. Ăsta este Crin Antonescu„, a declarat Djuvara.

Istoricul a mai spus  că, în spatele lui Ion Iliescu, se află o parte a membrilor fostului Partid Comunist, care l-au instalat drept președinte după Revoluție pentru a nu pierde puterea.

Djuvara a mai apreciat că liderul PSD, Victor Ponta, nu este decât o marionetă în mâinile eternului Ion Iliescu.

El îl dirijează pe Victor Ponta, se vede foarte clar„, a adăugat Neagu Djuvara.

 


loading...
Partenerii noștri