Dmitri Medvedev victimizează Rusia în relaţia cu Occidentul: „Dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne distrugă”

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev spune că Occidentul va încerca „să distrugă” Rusia și că are arme suficiente pentru a face acest lucru. Declarația a fost făcută după reuniunea de la Ramstein, din Germania, unde aliații din NATO au convenit un nou ajutor militar substanțial pentru Ucraina.

27 ian. 2023, 23:41
Dmitri Medvedev victimizează Rusia în relaţia cu Occidentul: „Dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne distrugă”

„Alocarea de arme grele pentru Kiev nu lasă nicio îndoială că dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne destrame, sau mai bine zis, să ne distrugă. Și au destule arme. Dacă este necesar, vor începe să producă altele noi. Prin urmare, nu este cazul să ne facem iluzii”, a scris Medvedev pe Telegram.

„Care sunt concluziile? În primul rând, va fi foarte greu. În al doilea rând, în cazul unui conflict prelungit, la un moment dat se va forma o nouă alianță militară din acele țări pe care le-au luat americanii și haita lor de câini castrați. Acest lucru s-a întâmplat întotdeauna în istoria omenirii în timpul războaielor lungi. Și atunci Statele vor arunca bătrâna Europă și rămășițele nefericiților ucraineni, iar lumea va ajunge din nou la o stare de echilibru. Dacă nu cumva va fi prea târziu”, a continuat el, potrivit Digi24.

La reuniunea de la Ramstein, statele aliate au conchis că sporirea ajutorului militar pentru Ucraina este „urgentă” pentru ca aceasta să-şi poată recupera teritoriul ocupat înainte ca Rusia să lanseze noi ofensive.

Țările participante au promis Kievului mai multe tipuri de arme, inclusiv vehicule de luptă pentru infanterie şi sisteme antiaeriene.

Citește şi: Reprimit pe Facebook de o zi, Donald Trump şochează din nou: „Dacă aş fi preşedinte, aş negocia sfârşitul acestui război oribil în 24 de ore”