DNA anchetează mai multe amicale ale Stelei. Vezi de ce!

Mafia pariurilor a pus stăpânire şi pe meciurile amicale! Antalya a devenit un paradis al celor care fac bani aranjând partide de fotbal.

RomaniaTV.net
22 feb. 2012, 08:36
DNA anchetează mai multe amicale ale Stelei. Vezi de ce!

Potrivit unor informaţii oferite de surse ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, citate de Prosport, printre grupările implicate în astfel de blaturi ar putea fi şi câteva formaţii din România, numele Stelei fiind vehiculat în două cazuri.

Procurorii şi-au ridicat mari semne de întrebare în privinţa partidelor cu Concordia Chiajna, pierdută de Steaua cu un incredibil 1-4, şi cu ruşii de la Kuban Krasnodar, dispută cu trei penaltiuri acordate şi câştigată de români cu 3-0.

În meciul cu Concordia Chiajna, Ilie Stan a folosit o echipă improvizată şi ilfovenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Viorel Dinu. Întâmplător sau nu, antrenorul Chiajnei este Laurenţiu Reghecampf, om acuzat în mai multe rânduri, în special în timpul mandatelor de la FC Snagov, că ar avea legături cu mafia pariurilor. La casele din Asia, o victorie la acest scor a Concordiei avea cota 180! Din informaţiile DNA, pe aceste meciuri s-ar fi pariat masiv în Singapore. În partida Steaua – Kuban, circul a fost asigurat de arbitrul de centru! Trei penalty-uri acordate şi toate trei ratate, plus un gol validat incorect al lui Nikolic, după ce mingea a lovit de două ori bara.

Atenţia procurorilor a fost concentrată, în cazul meciurilor dubioase din Antalya, pe arbitrii şi pe cei care controlează „fluieraşii”, nu pe jucători. Conform aceloraşi surse din cadrul DNA, se pare că, în cazul roş-albaştrilor, omul care s-ar fi ocupat de acest lucru este Cristi Voicu, un agent de meciuri înrudit cu acţionarul dinamovist Cristi Borcea, care neagă însă orice acuză.

Datoria mea, aşa cum prevede contractul încheiat cu Steaua, a fost să le găsesc adversari la meciuri. De arbitraje nu m-am ocupat. De exemplu, în partida cu Levski, bulgarii au venit cu arbitrii lor, iar cu Debrecen au fost nişte turci care au apărut în ultimul moment la teren. Oricum, amicalele au fost la TV şi lumea ar fi putut să vadă dacă s-ar fi întâmplat ceva necurat„, a spus Cristi Voicu.

Potrivit surselor citate, pe meciurile Stelei cu Concordia şi Kuban Krasnodar s-ar fi pariat masiv în Singapore, iar cota pentru o victorie la scor a trupei lui Reghecampf era de 180!