DNA are în lucru 26 de dosare ce vizează finanțări către partide sau politicieni

DNA are in lucru 26 de dosare privind finantari catre patride sau persoane politice. Anuntul a fost facut de Calin Nistor, procuror sef interimar al DNA, la conferinta de presa organizata cu ocazia prezentarii raportului de activitate.

RomaniaTV.net
22 feb. 2019, 14:26
DNA are în lucru 26 de dosare ce vizează finanțări către partide sau politicieni

„Verificând evidenţele Direcţiei Naţionale Anticorupţie, sunt în lucru la acest moment 26 de dosare care privesc diverse finanţări, fie ale unor formaţiuni politice, fie ale unor persoane politice”, a declarat Călin Nistor.

Citeşte şi: DNA ia urma banilor din PSD. Procurorii au cerut documente de la Autoritatea Electorală Permanentă privind subvenţiile alocate

Direcţia Naţională Anticorupţie anchetează modul în care PSD a cheltuit banii proveniţi din subvenţia acordată de stat partidelor parlamentare.  Prin ordonanţa din 11 februarie 2019, procurorii DNA Gabriela Albu şi Gheorghe Moţa au dispus, prin ordonanţă, ca Autoritatea Electorală Permanentă să predea mai multe documente legate de finanţarea PSD.

Citeşte şi: DNA şi-a prezentat bilanţul: „An atipic, cu cinci controale de la Inspecţia Judiciară”. Iohannis a lipsit de la eveniment