DNA cere din nou ARESTAREA lui Nicuşor Constantinescu, filmat zilele trecute la terasă în SUA

Procurorii DNA cer din nou arestarea şefului CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu, susţinând că acesta se află ilegal în SUA de la 1 iulie. Solicitarea vine după ce Nicuşor Constantinescu a fost surprins la o terasă din New York.

18 iul. 2014, 13:48
DNA cere din nou ARESTAREA lui Nicuşor Constantinescu, filmat zilele trecute la terasă în SUA

Procurorii DNA au depus cererea la Tribunalul București, urmând să se stabilească un termen pentru această cauză.

Aceștia cer revocarea controlului judiciar, după ce Curtea de Apel a decis că președintele CJ Constanța s-a aflat legal până la data de 1 iulie.

În 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, alături de el fiind deferit justiţiei directorul RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, după ce niciunul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.

Nicuşor Constantinescu a fost filmat la o terasă din New York, unde fuma şi părea relaxat alături de prieteni. Şeful CJ Constanţa a fost surprins de un român aflat în Statele Unite, care l-a filmat şi a postat înregistrarea pe internet.

NICUŞOR CONSTANTINESCU, prima reacţie după ce a fost FILMAT la terasă: Faptul că trăiesc deranjează năpârcile!

În imagini, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este surprins când îşi aprinde o ţigară la o terasă unde discută cu mai multe persoane.

 

Nicuşor Constantinescu a cerut prelungirea termenului de şedere pe teritoriul Statelor Unite, unde spune că îşi continuă tratamentul după operaţia de cancer.

Nicuşor Constantinescu, filmat LA TERASĂ în New York. A uitat de boală şi FUMEAZĂ relaxat o ţigară VIDEO

Curtea de Apel Bucureşti a respins marţi cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Decizia este definitivă. Instanţa a mai stabilit că Nicuşor Constantinescu avea dreptul să părăsească teritoriul României în perioada 18 iunie – 1 iulie 2014.

Nicuşor Constantinescu scapă de AREST. Preşedintele CJ Constanţa poate rămâne în SUA

Nicuşor Constantinescu a depus, prin intermediul avocaţilor lui, o contestaţie la măsura prin care judecătorii au decis înlocuirea controlului judiciar impus pe numele clientului lor. În sprijinul acestei cereri, apărătorii au adus mai multe acte certificate de autorităţile americane cu privire la îngrijirile medicale primite de Nicuşor Constantinescu.