DNA cere reaudierea lui GIGI BECALI în dosarul lui Puiu Popoviciu

Direcția Națională Anticorupție( DNA) cere reaudierea lui  în dosarul lui Puiu Popoviciu, informează România TV.

14 mart. 2016, 10:14
DNA cere reaudierea lui GIGI BECALI în dosarul lui Puiu Popoviciu

Gigi Becali este acuzat că a minţit în sala de judecată, atunci când a fost audiat ca martor în dosarul de corupţie al lui Puiu Popoviciu.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali s-a răzgândit din nou. Susţine DENUNŢUL în cazul lui Puiu Popoviciu VIDEO

Gigi Becali a infirmat, la România TV, că s-ar fi făcut presiuni asupra lui pentru a-şi schimba declaraţia.

„Nu s-a făcut nici o presiune, că eu la DNA când am fost am citit declaraţiile mele pe care le recunosc, erau scrise de mine. Ce au greşit este că prima dată trebuia să-mi citească declaraţiile, nu-mi aduc aminte… Le-am citit, le amintesc, le-am scris, le-am semnat! Îmi aduc aminte declaraţiile pe care nu mi le aminteam şi mi le însulesc. Mă duc şi mai dau una şi cu asta, basta!”, a spus Gigi Becali.

Ancheta este în lucru, iar DNA a primit şi o probă importantă împotriva lui Gigi Becali, un document de la Curtea de Apel Bucureşti.

Gigi Becali a fost pus sub acuzare după ce a fost audiat, în calitate de martor, în zilele de 27 octombrie 2014 şi 15 februarie 2016, când a prezentat declaraţii care contravin probelor administrate în cauză, contravin propriilor declaraţii date în cursul urmăririi penale şi aspectelor pe care le cunoştea.

Gigi Becali a spus că nu mai susţine denunţul şi că acesta s-a bazat doar pe zvonuri. Speriat de un nou dosar penal, Gigi Becali a revenit, pe 11 martie, la susţinerea denunţului, după ce şi-a recitit declaraţiile de acum 10 ani. Întrebat cum crede că se va soluţiona dosarul, Gigi Becali a spus că nu ar vrea ca Puiu Popoviciu să fie condamnat, mai ales că declaraţia lui nu va contribui prea mult deoarece sunt alte probe materiale mult mai importante.