Ghinion MORTAL. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce discul unui flex i-a tăiat gâtul de la şapte metri

Sfârşit cumplit pentru o femeie din Satu Mare. A murit după ce discul unui flex s-a rupt în două, iar o bucată a lovit-o mortal.

RomaniaTV.net
30 mart. 2015, 09:50
Ghinion MORTAL. O femeie şi-a pierdut viaţa după ce discul unui flex i-a tăiat gâtul de la şapte metri

Femeia şi soţul ei lucrau la gardul casei. Bărbatul tăia o bucată de fier cu un flex, când discul s-a rupt în două. Una dintre bucăţi i-a tăiat mâna bărbatului, cealaltă însă a zburat la câţiva metri distanţă şi a lovit-o pe femeiei în gât. Medicii veniţi imediat nu au mai reuşit să o salveze pe femeia de 46 de ani.

Citeşte şi Moarte SUSPECTĂ în Capitală: O femeie de 30 de ani, găsită fără suflare pe stradă

Marius Aurel Florea, 58 de ani, nu s-a gândit niciodată că el va fi cel care îi va aduce sfârșitul consoartei sale, Ildiko Schupler. Femeia nu a avut nicio șansă și a murit pe loc. Când și-a văzut soţia la pământ, cu o hemoragie cumplită, el a ieșit în stradă și a strigat cât l-au ținut puterile după ajutor. Cazul a fost preluat de polițiștii criminaliști, iar bărbatul ar putea fi acuzat de omor din culpă.

Piatra s-a rupt, nu flexul. Și piatra tocmai atunci am schimbat-o, că ailaltă care a fost mi s-a rupt în timp ce am taiat. Și am pus alta nouă. A lovit-o la gât, era la șapte metri de mine„, a declarat bărbatul.

Citetşe şi ŞOCANT Un bărbat din Săveni şi-a tăiat gâtul cu flexul