Doamnele muzicii populare românești, mai tunate decât divele de pe Dorobanți! Ce operații estetice ascund sub ie

Muzica populară a fost și va rămâne preferata românilor. Iar cum în zilele noastre nu doar vocea contează, ci și aspectul, câteva doamne ale folclorului românesc au trecut pragul medicului estetician și și-au făcut câteva mici ajunstări.

24 mart. 2024, 09:07
Doamnele muzicii populare românești, mai tunate decât divele de pe Dorobanți! Ce operații estetice ascund sub ie
Doamnele muzicii populare românești, mai tunate decât divele de pe Dorobanți!

Doamnele muzicii populare românești, mai tunate decât divele de pe Dorobanți! Se pare că unele dintre ele au prins gustul operațiilor estetice și nu doar că au ținut pasul, dar le-au întrecut cu brio pe colegele lor din muzica ușoară, concurând cu divele tunate de pe Dorobanți.

Citește și Câte operații estetice are Dana Budeanu, de fapt! Secretul creatoarei de modă a ieșit la iveală

Doamnele muzicii populare românești, mai tunate decât divele de pe Dorobanți!

Topul folcloristelor tunate este condus de Silvana Rîciu. În vârstă de 42 de ani, solista din Teleorman a reușit să bifeze nici mai mjult nici mai puțin de 17 intervenții chirurgicale.

Totul a început în anul 2010, atunci când după ce-a de a doua sarcină artista nu se mai simțea bine în pielea sa și a apelat la medicul estetician să o ajute să scape de cele 90 de kilograme pe care le avea.

La momentul respectiv Silvana Rîciu și-a făcut 13 liposucţii pe braţe, coapse, şolduri, apoi o lipectomie şi o rinoplastie.

Apoi și-a pus și silicoane, dar după şase luni a suferit o nouă intervenție la sâni, deoarece era nemulţumită de prima operaţie.

“Dacă a arăta bine presupune să apelezi la chirurgia estetică, atunci nu văd nici o problemă în asta”, a declarat Silvana Rîciu pentru Click.

O altă campioană a folclorului românesc la capitolul operații estetice este Oana Tomoioagă. Artista din Maramureș în vârstă de 33 de ani a recunoscut în urmă cu ceva timp că și-a făcut patru operații estetice deodată.

Mai exact și-a us silicoane, şi-a modelat nasul şi şi-a îndepărtat grăsimea prin liposucţie şi abdominopastie.

“Am născut acum trei ani, iar în sarcină m-am îngrăşat 35 de kilograme. Nu am reuşit să dau jos decât 20 prin sport şi dietă, aşa că intervenţiile estetice au fost soluţia ideală”, a declarat Oana Tomoioagă.

La categoria miss folclor intră și Emilia Ghinescu. Artista în vârstă de 45 de ani arată senzațional, însă puțini sunt cei care știu că în anul 2012, după ce a născut a doua oară a decis să treacă pragul medicului estetician pentru a obține un bust mai mare și mai ferm.

Nici doamnele din generația de aur a muzicii populare nu s-au lăsat mai prejos. De exemplu, în anul 1998, Nicoleta Voica și-a pus silicoane în SUA. pentru această intervenție cântăreața din Reșița a scos din buzunar suma de 2.000 de dolari.

Însă, doamna cântecului bănățeanu nu s-a oprit aici și în 2016, a apelat din nou la medicul estetician pentru a-și micșora stomacul. În urma acestei intervenții, solista a slăbit 35 kg.

“Aveam 90 kg, iar acum mă simt ca la 19 ani. Port măsura 40 la haine, înainte aveam 48, dar am scăzut şi un număr la picior, pentru că gambele şi tălpile s-au subţiat”, a declarat Nicoleta Voica.

Nici Irina Login nu este străină de cabinetul medicului estetician. La cei 85 de ani ai săi, domana cântecului prahovean arată impecabil și este una dintre cele mai cochete vedete din România.

Însă cum trecerea timpului a venit la pachet cu ridurile, Irina Loghin s-a lăsat pe mâna esteticianului și şi-a ridicat pleoapele.

Citește și Anamaria Prodan dezvăluie la ce operaţii estetice a apelat. I-a uimit pe medicii esteticieni: „Sunt una la un milion!”