Doamnele politicii româneşti, sub lupa Iuliei Albu. Ce note au primit Maria Băsescu, EBA şi Elena Udrea

Publicat: Luni, 28 Iulie 2014 12:18 // Actualizat: Luni, 28 Iulie 2014 12:18 // Sursa: romaniatv.net

Iulia Albu, excentrica şi exigenta figură din zona de fashion, ia la puricat stilul femeilor din politică. Singura la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă a fost soţia preşedintelui, Maria Băsescu. Nu la fel se poate spune despre EBA, Elena Udrea şi Ioana Petrescu, ministrul Finanţelor.

Foto: Facebook/Iulia Albu

Doamnele politicii româneşti au intrat sub lupa Iuliei Albu. Singura care a luat 10 pe linie, din punct de vedere vestimentar, este Maria Băsescu, potrivit România TV. "Maria Băsescu este exemplul perfect de "first lady". Decentă şi impozantă în acelaşi timp, un instrument extrem de important în campania soţului său. Fără a face excese, fără a etala branduri, fără parade inutile", a spus Iulia Albu despre soţia preşedintelui.Nu la fel de bine stau lucrurile şi pentru mezina preşedintelui. "Elena Băsescu a operat un twitch stilistic vizibil, lăsând ţinutele branduite în mod ostentativ la o parte şi acceptând de această dată o zona college chic mult mai potrivită statutului politic pe care-l deţine. Aflându-se încă într-o perioada de tranziţie, este greu de spus care va fi rezultatul final al acestor căutări", a mai spus Iulia Albu.Stilul Elenei Udrea a progresat vizibil, a mai spus Iulia Albu, dar sobrietatea ar putea să se întoarcă împotriva ei, avertizează designerul. "Din fericire pentru toată lumea, stilul Elenei Udrea a depăşit perioada nefastă "Barbie in politics", alegerile pe care le-a făcut în ultima perioada fiind mult mai "safe" şi corespunzătoare şablonului unanim acceptat în politică. Atenţie, acest reviriment ar putea afecta negativ imaginea sa în faţă alegătorilor", a mai precizat Iulia Albu.Tânăra speranţă a politicii, Ioana Petrescu, are o imagine discretă şi curată, dar este loc de mai bine, conchide Iulia Albu, care o sfătuieşte pe aceasta să apeleze la sfaturile unui stilist.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 iul 12:40
...ia la puricat stilul femeilor din politică. Singura la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă a fost soţia …read more ...
28 iul 12:35
1
EUR
4.7228
RON
17 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H