Dobre Tailoring, stilul clasic atemporal la Pitti Uomo

Fără doar și poate, Italia este recunoscută pentru stilul vestimentar rafinat pe care bărbații și nu numai ei îl abordează pe străzile Florenței în cele 4 zile de Pitti Uomo, un eveniment bianual care are loc în Florența, la Fortezza de Basso dedicat modei masculine internaționale.

20 ian. 2023, 11:11
Dobre Tailoring, stilul clasic atemporal la Pitti Uomo

Din 1972, până în zilele noastre, evenimentul reușește să atragă mari case de modă, fabricanți și comercianți, jurnaliști, designeri, influenceri și trendsetteri din toate colțurile lumii, pasionați de extravaganța și eleganța specifice modei masculine.Ținutele abordate la Pitti Uomo de către bărbați, dar și de către femei, indiferent de stilul vestimentar (street style, clasic modern, casual, formal sau extravagant) sunt de o mare diversitate, marcate de creativitate.Anul acesta, în cele cateva zile la acest eveniment de modă, Alexandra și Alberto Dobre au purtat outfit-uri”perfect match”, croite manual în stil clasic modern, de fiecare dată realizate din cele mai prețioase țesături. Ținutele Dobre Tailoring perfect croite au fost imediat remarcate și apreciate pozitiv de către participanții la acest eveniment, dovadă fiind numărul foarte mare de jurnaliști și fotografi care au ținut obiectivele camerelor lor foto îndreptate spre ei în permanență.

 

 

Dobre Tailoring și costumele perfect match

Arta costumelor Dobre Tailoring perfect match pentru femei și bărbați este o apariție constantă la evenimentul Pitti Uomo. Ținutele Alexandrei și Alberto Dobre lor sunt create pentru a fi purtate de către cuplurile ce vor să iasă din anonimat printr-un stil vestimentar unic, inconfundabil.

Ca de fiecare dată, costumele purtate de către Alexandra și Alberto Dobre la Pitti Uomo sunt special croite pentru acest eveniment, fiind creații de tip concept ale căror linii originale se vor regăsi în colecțiile ce vor urma să fie lansate în anii următori, adaptate cerințelor de ultimă oră ale clienților.

Echipa Dobre Tailoring participă de mai mult de 5 ani la acest eveniment, atât în ediția de iarnă cât și cea de vară. De-a lungul timpului, Alexandra si Alerto Dobre sunt în contact direct cu cei mai importanți creatori de modă, oameni de business din industria fashion, fotografi, influenceri și trendsetteri împărtășind cu aceștia idei dar si pareri despre ultimele tendințe din moda contemporană.