Dobriţoiu: Raportul SPP în cazul lui Mircea Băsescu va fi discutat miercuri

Publicat: Marţi, 01 Iulie 2014 16:51 // Actualizat: Marţi, 01 Iulie 2014 16:51 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Comisiei de apărare din Senat, Corneliu Dobriţoiu, a anunţat că miercuri, în cadrul comisiei pe care o conduce, va fi discutat raportul SPP cu privire la cazul Mircea Băsescu şi că acest document dă răspunsuri 'clare, indubitabile' asupra temelor solicitate de Biroul Permanent, informează Agerpres.

'Mâine, la ora 12,30, avem şedinţa Comisiei de apărare în care vom discuta acest raport care dă răspunsuri clare, indubitabile asupra temelor solicitate de Biroul Permanent', a declarat Dobriţoiu.

Potrivit lui Dobriţoiu, din raport rezultă 'fără dubii' că SPP şi-a îndeplinit misiunile în baza legii şi conform legii. Totodată, Dobriţoiu a arătat că fratele şefului statului nu a beneficiat de protecţie informativă, pentru că nu are acest drept, conform prevederilor legale.

Dan Voiculescu, cuvinte grele în scandalul Bercea-Mircea Băsescu: E NEBUN, nu e normal la cap VIDEO

'În opinia mea, răspunsurile oferite în document de către Serviciul de Protecţie şi Pază sunt clare, cum am spus, nu lasă loc de interpretări, dar rămâne să vedem care va fi poziţia colegilor mei din comisie şi dacă ei vor solicita informaţii suplimentare, informaţii care să fie furnizate, prin prezenţa în comisie a directorului SPP, dar nu cred, pentru că tema a fost clară şi răspunsul, limpede ca lumina zilei', a susţinut Dobriţoiu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului pentru Protecţie şi Pază întocmirea unui raport din care să rezulte dacă preşedintele Traian Băsescu a fost sau nu informat despre activităţile ilegale ale lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 iul 17:30
...că miercuri, în cadrul comisiei pe care o conduce, va fi discutat raportul SPP cu privire la cazul Mircea Băsescu …read more...
01 iul 17:03
...şi că acest document dă răspunsuri ‘clare, indubitabile’ asupra temelor solicitate de Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
01 iul 17:00
...Băsescu şi că acest document dă răspunsuri ‘clare, indubitabile’ asupra temelor solicitate de Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H