Dobrovolschi revine în radio: va realiza o emisiune matinală la Gold FM

Mihai Dobrovolschi - realizator al matinalului de la Radio Guerrilla, post ale cărui licenţe au fost retrase de CNA pe 19 septembrie - va realiza începând de luni emisiunea de dimineaţă de la Gold FM, denumită "Dobrovolschi Show", care va fi difuzată şi pe site-ul Radio Guerrilla, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
18 ian. 2014, 13:18
Dobrovolschi revine în radio: va realiza o emisiune matinală la Gold FM

Potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla, Mihai Dobrovolschi se întoarce luni, 20 ianuarie, în radio, la „Dobrovolschi Show”, o emisiune matinală realizată împreună cu Matei Oprina şi Ciprian Muntele la Gold FM, din distribuţia căreia nu lipsesc Monica şi Sorin Badea.

„‘Dobrovolschi Show’, această ‘Guerrilla de Dimineaţă’ a FM-ului, este transmisă On Air, pe 96,9 FM în Bucureşti (adică o putem asculta chiar şi în maşină!), de luni până vineri, de la 7 la 10 dimineaţa. De asemenea, ‘Dobrovolschi Show’ se ascultă live şi On Line pe www.radioguerrilla.ro facebook.com/radio.guerrilla, precum şi pe aplicaţiile Radio Guerrilla iOS, Android şi Windows Mobile”, se spune în anunţul postat pe pagina de Facebook a Radio Guerrilla.

Astfel, Mihai Dobrovolschi revine oficial în FM la aproximativ patru luni după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a retras toate licenţele pe care emitea Radio Guerrilla.

CNA a retras toate licenţele Radio Guerrilla pe 19 septembrie 2013, din cauză că acestea nu mai erau operate de societatea care le deţinea oficial – Realitatea Media SA -, ci de o altă societatea – Expresiv SA. Legea audiovizualului prevede însă că CNA retrage licenţa audiovizuală, dacă se încalcă normele privind regimul proprietăţii.

VEZI SI:

Curtea de Apel menţine decizia CNA de retragere a licenţelor Radio Guerrilla