DOCTORII au RĂMAS MASCĂ: SINGURA femeie din lume căreia în creşte ASTA în loc de păr pe tot corpul VIDEO

Shanyna Isom, o femeie din Marea Britanie, în vârstă de 28 de ani, trăieşte un adevărat coşmar de trei ani după ce a fost diagnosticată cu o boală inexistentă până atunci. Astfel, în loc de păr, pe corp îi cresc unghii.

25 nov. 2014, 11:30

Drama femeii a început în septembrie 2009, atunci când i-au fost prescrise tratamente pe bază de steroizi după un atac de astm. Cu toate acestea, în câteva ore, ea a început să simtă mâncărime pe tot corpul, ca apoi să îi apară mai multe umflături negre pe corp. După ce acestea au fost tratate de medici ca fiind o eczemă, la suprafaţă au ieşit „unghiile”, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CAZ UNIC ÎN LUME: Unei femei îi cresc unghii în loc de fire de păr FOTO

Inedit este faptul că motivul pentru care au apărut aceste reacţii bizare nu este cunoscut nici în prezent, chiar dacă medicii au cercetat acest caz de peste trei ani. În 2011 a început un tratament în Baltimore, corpul ei producând de 12 ori mai multe celule epidermiale în fiecare folicul de păr decât ar fi normal, pielea fiind astfel sufocată.

Citeşte şi Manichiura primăvară-vară: Ce modele de unghii se poartă în 2015

Nu mai puteam să stau jos, să merg, dar acum pot să mă deplasez fără cârje. M-au testat de la A la Z şi toate rezultatele ieşeau negative. Până acum sunt singura persoană din lume cu această problemă„, a povestit Shanyna.

Deşi nu au reuşit să distrugă definitiv boală, medicii reuşesc să îi menţină sub control simptomele în prezent. Cu toate acestea, toate economiile ei şi ale familiei au fost cheltuite în încercarea de a rezolva problema, iar acum a fost creat un fond de ajutorare pentru că medicii să poată continua investigaţiile.