Doctorița de 38 de ani din Constanța, mesaj emoționant pe Facebook înainte să moară: „Lacrimi, durere și furie”

Doctorița de 38 de ani din Constanţa ar fi murit din cauza unei supradoze de analgezic, potrivit concluziei preliminare a anchetei desfășurate de oamenii legii.

28 apr. 2021, 09:26
Doctorița de 38 de ani din Constanța, mesaj emoționant pe Facebook înainte să moară: „Lacrimi, durere și furie”

Doctorița de 38 de ani din Constanța a fost găsită moartă în camera de gardă a unui spital privat, duminică, 25 aprilie. Cu doar 3 zile înainte de a muri, Loredana Chircu a postat pe Facebook un mesaj emoționant în memoria unui coleg, răpus anul trecut de COVID-19.

„În memoriam….A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri… Ne e greu fără dumneavoastră,să știți…. Un stetoscop a rămas undeva, pe o masă, într-o cămăruță mică de gardă. Al nimănui acum. Un coleg drag a pierdut lupta cu virusul ăsta nenorocit. Zbor lin către îngeri, Domnule Doctor! Ați salvat atât de multe vieți, dar din păcate pe a dumneavoastră nu a mai putut-o salva nimeni… Rămâneți în inima și în sufletele noastre pentru totdeauna! Dumnezeu sa vă odihnească… În noaptea asta fac de gardă în onoarea dumneavoastră, de aici din patul de spital, de data asta gardă de lacrimi și durere și furie.”, a scris medicul  Loredana Chircu pe pagina sa de Facebook, în data de 22 aprilie.

In memoriam….A trecut un an, domnule doctor, de când vă vegheați pacienții de sus, dintre îngeri….Ne e greu fara…

Posted by Pisica Zmeu on Thursday, April 22, 2021

O femeie, cadru medical al unui spital privat din municipiul Constanţa, a fost găsită decedată duminică, în unitatea sanitară. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a constatat decesul femeii în vârstă de 38 de ani. Poliţia precizează că pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru necropsie.

„Doctorița săracilor” a murit de COVID. Ultimul mesaj este cutremurător
“Astăzi, în jurul orei 11.45, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o unitate spitalicească privată din municipiul Constanţa, s-ar afla o femeie decedată. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că este vorba despre o femeie, de 38 de ani, găsită decedată într-o încăpere a spitalului. Pe trupul neînsufleţit nu au fost constatate urme vizibile de violenţă, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a transmis IPJ Constanţa.  Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

O tânără din Galați a leșinat la scurt timp după ce i-a fost administrat vaccinul Pfizer