Doctorul Monica Pop vrea să-i trimită pe toţi vatmanii la control oftalmologic

Medicul Monica Pop, a declarat în exclusivitate la România TV, că trebuie făcut un consult oftalmologic tuturor celor care lucrează în transportul public pentru că de multe ori se întâmplă ca aceştia să nu fie corespunzători din punct de vedere al acuităţii vizuale.

RomaniaTV.net
10 mai 2012, 17:46
Doctorul Monica Pop vrea să-i trimită pe toţi vatmanii la control oftalmologic

„Aş dori şi cer celor care se ocupă de acest caz să trimită la consult oftalmologic, în comisie, pe toţi vatmanii implicaţi în acest accident. S-ar putea să avem surprize şi nu e prima dată când se întâmplă aşa ceva. Am convingerea că o mare parte din accidentele de circulaţie se întâmplă din cauză că acuitatea vizuală nu este una bună atunci când primesc carnete şi uitaţi-vă sunt puse în pericol vieţile oamenilor”, a declarat Monica Pop, medic director al Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti.

De asemenea, cadrul medical a declarat că a îngrijit şi a operat un conductor de tren care nu vedea cu un ochi.

„Chiar dacă aceste controale se fac corect, în intervalul dintre ele, pot apărea boli oftalmologice care duc la scăderea acuităţii vizuale şi pot determina ce aţi văzut astăzi. Aş vrea foarte mult să ştiu, sau să-l facem noi, care e rezultatul oftalmologic al acestor vatmani. E revoltător numărul foarte mare de victime”, a mai spus doctorul.


loading...