Doctorul Raed Arafat, făcut cavaler de Klaus Iohannis

Medicul Raed Arafat a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul și Medalia Merit Sanitar în grad de Cavaler.

30 nov. 2020, 18:12
Doctorul Raed Arafat, făcut cavaler de Klaus Iohannis

Doctorul Raed Arafat a fost decorat la Cotroceni. Ordinul este oferit în momentul în care un medic, cetățean român sau străin, are merite deosebit cu privire la combaterea unor epidemii, în domeniul cercetării, practicii medicale și altele. Tot pentru pentru efortul depus în combaterea pandemiei COVID-19, Iohannis l-a decorat și pe fostul manager de la Fundeni, Carmen Orban.

De asemenea, a fost decorat unul dintre polițiștii care au participat la cercetarea la fața locului de la Piatra Neamț. Acesta este acum chestor de poliție.

Cum va arăta Crăciunul pentru români anul acesta. Raed Arafat: „Trebuie să invităm cât mai puține persoane”

A mai fost avansat în funcție și Bogdan Despescu care acum este secretar de stat în MAI și care avea gradul de chestor de poliție. Acum este chestor general de poliție.

Doctorul Raed Arafat l-a mulţumit şi pe Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat că este mulţumit de activitatea şefului DSU, Raed Arafat, dar şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, despre care a spus că ”este prezent aproape peste tot”, încă de la primele ore ale dimineţii. Orban a subliniat că este mulţumit de toată echipa sa, formată din oameni harnici şi muncitori.

Raed Arafat, despre vaccinul antiCovid. Cât de sigur este şi câţi români vor fi vaccinaţi

”Nu a fost responsabilitatea domnului Arafat (refacerea stocurilor strategice – n.r). Trebuie să ai un act normativ, să aloci un buget ca să poţi să faci toate pregătirile pentru constituirea stocurilor strategice, adică exact ce am făcut noi, că am emis Ordonanţa de Urgenţă. În timpul ăsta, sistemul de situaţii de urgenţă s-a dezvoltat, iar faptul că face faţă, în mare parte se datorează acestei dezvoltări”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV, joi seară.

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea lui Raed Arafat, Orban a declarat că are cu acesta o colaborare foarte bună.

”Da, da. Avem o colaborare extrem de bună, este un om prezent, care ştie ce e de făcut, un om care la orice oră din zi sau din noapte îl suni, este  prezent, caută soluţii şi care, practic, cunoaşte foarte bine acest sistem”, a declarat Orban.