Doctorul SUPRAVIEŢUITOR Cătălin Pivniceru se destăinuie de pe PATUL de SPITAL: Am văzut-o pe Aura… VIDEO

Medicul Cătălin Pivniceru, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, a povestit pentru România TV, despre momentele dramatice prin care a trecut. Doctorul se simte mai bine şi speră să fie externat săptămâna viitoare. Îşi aminteşte însă că au fost clipe în care a crezut că nu va mai scăpa cu viaţă.

01 feb. 2014, 17:16
Doctorul SUPRAVIEŢUITOR Cătălin Pivniceru se destăinuie de pe PATUL de SPITAL: Am văzut-o pe Aura… VIDEO

Înţeleg că săptămâna viitoare s-ar putea să fiţi externaţi (reporter). Avem promisiuni, dar nu ne grăbim. Aşteptăm ca totul să decurgă în linişte şi de la sine. Şi nu putem avea idei. Deşi suntem medici, acum trebuie să ne comportăm ca nişte pacienţi. Din cauza fracturilor costale a fost atât de rău, încât de abia puteam respira şi nu mă puteam mişca. Ne-am trezit că ieşim din ceaţă, vedem brazii, în câteva secunde am ştiut că o să cădem şi efectiv în scurt timp ne-am lovit de brazi. I-am văzut pe ceilalţi colegi din jurul meu, greu să vezi ce are fiecare. Am văzut-o pe Aura, Dumneze să o ierte, nu mişca şi doar respira„, a declarat medicul Cătălin Pivniceru.

Citeşte şi Moţii ajunşi primii la locul accidentului: Noi am mers să salvăm vieţi, nu ca să primim diplome

Aura Ion, studentă în anul V la Medicină Militară, şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic produs pe 20 ianuarie. În urma tragediei au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ogane de la un donator.

 Citeşte şi Medicul Ianceu face lumină în cazul accidentului aviatic. Ce a făcut Iovan înainte de aterizarea forţată VIDEO


loading...
Partenerii noștri