Doctorul vinovat pentru moartea lui Michael Jackson a ieşit din închisoare

Medicul găsit vinovat de moartea lui Michael Jackson a ieşit din închisoare. Doctorul Conrad Murray a fost eliberat luni, după ce a ispăşit doi ani din pedeapsă.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 11:01
Doctorul vinovat pentru moartea lui Michael Jackson a ieşit din închisoare

Condamnat iniţial la patru ani de închisoare pentru ucidere involuntară, doctorul Conrad Murray, considerat vinovat de moartea lui Michael Jackson, a ieşit de la închisoare.

Familia cântăreţului este extrem de dezamăgită. După ce a pierdut săptămâna trecută procesul cu AEG, firma de producţie acuzată că a provocat moartea lui Michael Jackson, ea trebuie să se împace acum cu apropiata eliberare a dr Murray. În 2011, fostul medic al regelui muzicii pop, acuzat de ucidere cin culpă, a fost condamnat la patru ani de închisoare. Însă, pentru că închisorile americane sunt suprapopulate, el va fi eliberat după doar doi ani, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Dezvăluiri uluitoare: Michael Jackson, singurul om din lume care nu a dormit două luni

Reacţiile clanului Jackson nu au întârziat: ‘Vrem ca lumea să ştie ce simţim, ca familie, la aflarea acestui verdict…Acest om va fi eliberat în cursul acestei luni. Va fi pus în libertate. Deci, Michael Jackson poate fi ucis şi vinovatul să iasă după doi ani? Suferim mult, suferim cu adevărat’, a declarat Jermaine Jackson.

Citeşte şi: Vila în care a murit Michael Jackson, dorită de doi români. Preţul de pornire, 15 milioane de euro