DOCUMENT. Trei zile de cursuri online în şcolile în care vor fi organizate secţii de votare pentru alegerile locale

Elevii şcolilor unde vor fi organizate secţii de votare pentru alegerile locale din 27 septembrie vor studia online timp de trei zile, conform unei decizii luate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Este vorba despre vinerea de dinaintea alegerilor şi de luni şi marţi, zilele de după alegeri.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 09:58
DOCUMENT. Trei zile de cursuri online în şcolile în care vor fi organizate secţii de votare pentru alegerile locale

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării.

Citiţi AICI documentul oficial.

Citeşte şi: Elevii şcolilor din Bucureşti în care vor fi amenajate secţii de votare vor face CURSURI ONLINE timp de trei zile


loading...
Partenerii noștri