Document exploziv în dosarul Elodia. Vezi ce reclamaţie a înregistrat Cioacă la Poliţie FOTO

La fix şase ani de la dispariţia Elodiei a apărut reclamaţia pe care poliţistul Cristian Cioacă a făcut-o la o săptămână după ce avocata Ghinescu a plecat de acasă.

29 aug. 2013, 17:41

La şase ani de la misterioasa dispariţie a Elodiei Ghinescu a apărut reclamaţia pe care Cristian Cioacă a făcut-o la şapte zile după ce soţia sa a plecat de acasă.

[…] În data de 30.08.2007, în jurul orelor 08.00 în urma unui conflict soţia a plecat, iar eu am luat copilul şi am plecat la Piteşti. A doua zi am sunat-o pe ambele numere de telefon, iar aceasta nu a mai răspuns având telefoanele închise. Până astăzi, 05.09.2007, nu am reuşit să iau legătura cu ea sub nicio formă, motiv pentru care am anunţat organele de poliţie […]„, este menţionat în reclamaţia făcută de Cristian Cioacă, prezentată de Ring.

La împlinirea celor şase ani de la dispariţie, mama Elodie Ghinescu a decis să îi facă fiicei sale o cruce pe care o va pune în locul unde este înmormântat şi tatăl Elodiei. Mai mult, sâmbătă, Emilia Ghinescu îi va face şi parastas fiicei ei dispărute.

După aproape şase ani de la dispariţia misterioasă a Elodiei Ghinescu principalul suspect, Cristian Cioacă a ajuns după gratii. Deşi fostul poliţist susţine că nu şi-a omorât nevasta, o instanţă a Tibunalului Argeş l-a condamnat la 22 de ani de închisoare.

Cu toate că procurorii au adus dovezi că în noaptea de 29 spre 30 august 2007 Cristian Cioacă şi-a ucis şi tranşat soţia, procesul nu este terminat. Fostul poliţist a făcut recurs la decizia care l-a trimis după gratii, aceasta urmând să se judece pe 3 octombrie la Curtea de Apel Piteşti.

Citeşte şi Nou scandal în familie Elodiei. Emilia Ghinescu îl acuză pe Cioacă că a vândut bunurile avocatei