Documentarul despre Harry şi Meghan, în curând pe Netflix. Trailerul, lansat într-o zi în care William ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei. Harry, acuzat că şi-ar fi sabotat fratele

Ducii de Sussex își vor spune povestea într-un documentar care va avea premiera la Netflix în zilele următoare. Trailerul documentarului a fost lansat în cea de-a doua zi a vizitei prințului şi prinţesei de Wales în SUA. Este motivul pentru care presa britanică a scris că Harry ar fi încercat să-și saboteze, astfel, fratele, aflat la primul turneu în SUA după opt ani.

03 dec. 2022, 12:02

Documentarul despre Harry şi Meghan ar putea apărea pe 8 decembrie, susţin surse neoficiale. Pentru realizarea acestui serial, ducii de Sussex au fost plătiţi cu nu mai puţin de 100 de milioane de dolari, după cum a scris presa internațională.

Documentarul despre Harry şi Meghan, în curând pe Netflix

Cei doi vor spune povestea relației lor așa cum nu a mai fost spusă vreodată, iar serialul include și interviuri cu membri ai familiei și prieteni, dar şi cu istorici și jurnaliști care „vor diseca modul în care mass-media a influențat relația lui Harry și Meghan cu Familia regală“.

Citeste si Misticismul în familia regală: de ce numerele „doi” și „nouă” erau considerate fatale pentru regina Elisabeta a II-a

Nimeni nu vede ce se întâmplă în spatele ușilor închise“, spune Harry, în trailer, despre decizia sa de a face acest documentar.

Când miza e atât de mare, nu e logic să auziți povestea de la noi?“, adaugă Meghan.

Trailerul, lansat într-o zi în care William, şi nu Harry ar fi trebuit să fie în centrul atenţiei

Presa britanică vorbeşte despre faptul că prin lansarea trailerului în a doua zi a vizitei lui William în SUA, Harry ar fi încercat să-și saboteze propriul frate. Aceasta este prima vizită a Prinţului şi Prinţesei de Wales în opt ani și o ocazie pentru cel mai popular cuplu din familia regală de a face coroana britanică să strălucească după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Citeste si Legăturile Regelui Charles, cel mai bătrân monarh încoronat din istorie, cu România. „Descind din Vlad Țepeș!”

Expertul Richard Fitzwilliams a declarat pentru Daily Mail că lansarea trailerului a fost „în mod evident programată pentru a distrage atenția de la vizita lui William și Kate“, insistând pe faptul că Ducilor de Sussex „le place să fie în control“.

Harry şi Meghan au semnat un contract cu platforma de streaming Netflix pentru care vor produce mai multe programe TV, ce variază de la emisiuni pentru copii şi până la seriale de tip reality-show.  Cei doi s-au mutat în sudul Californiei după ce au renunţat la calitatea de membri cu roluri active ai Casei Regale britanice.