Documente FBI: Michael Jackson a plătit sume URIAŞE pentru a ascunde ACUZAŢII de PEDOFILIE

Documente secrete ale FBI indică faptul că celebrul Michael Jackson a încercat să facă orice pentru ca în presă să nu ajungă informaţii despre orientările lui sexuale deviante, potrivit tabloidelor internaţionale.

30 iun. 2013, 10:42
Documente FBI: Michael Jackson a plătit sume URIAŞE pentru a ascunde ACUZAŢII de PEDOFILIE

FBI a descoperit că Regele Pop a plătit 35 de milioane de dolari pentru a reduce la tăcere familiile a 24 de băieţi pe care i-a abuzat sexual în decursul a 15 ani, potrivit Sunday People.

Informaţia este confirmată şi de un angajat al Anthony Pellicano, un detectiv pe care Jackson l-ar fi angajat pentru a face dispărute acuzaţiile de pedofilie, care afirmă că Michael Jackson a plătit sume importante pentru a ascunde de presă copiii pe care i-a abuzat în casa sa, Neverland.

Citeşte şi SECRETELE din viaţa lui Michael Jackson, scoase la iveală de raportul autopsiei

Se pare că problemele starului au început în 1989, deşi tot timpul Michael a declarat că acuzaţiile pe care le-a primit de-a lungul timpul sunt false, acesta doar petrecând puţin timp cu copiii.

Până în prezent, avocaţii familiei Jackson au recunoscut, în mod public, o singură plată pentru a reduce la tăcere o acuzaţie de pedofilie, respectiv familiei lui Jordan Chandler, în vârstă de 13, pe care l-ar fi abuzat în 1993.

Citeşte şi Dezvăluiri uimitoare: Michael Jackson s-ar fi iubit cu un celebru homosexual

Totuşi, o sursă care a dorit să rămână anonimă, citată de Sunday People, afirmă că cel puţin trei băieţi au primit din partea familiei Jackson suma de 596.300 dolari pentru a nu vorbi în public despre experienţele prin care au trecut cu Regele Pop. De asemenea, menajera casei a primit 2 milioane de dolari după ce l-a acuzat pe Michael ca l-ar fi abuzat pe fiul ei, în timp ce o altă femeie care ştia că fiul ei este molestat a ales „să închidă ochii” la acest comportament.

Deşi aceste acuzaţii ar putea părea neveridice, o nouă confirmare vine din partea prietenului de o viaţă şi avocatul lui Michael Jackson, Brian Oxman, care a declarat că doar Chandler a primit bani pentru tăcerea lui, însă a admis că „lista de cadouri de pe declaraţia de venituri a artistului este uimit de lungă”.

Citeşte şi POZE ŞOCANTE din dormitorul lui Michael Jackson după moartea lui GALERIE FOTO