Documentul care face lumină în dosarul Teldrum. O expertiză extrajudiciară arată că toate contractele sunt legale

Bombă pentru ancheta procurorilor în dosarul Teldrum. O expertiză extrajudiciară arată că toate contractele au fost semnate în mod legal. Ba mai mult se reţine faptul că acţiunea procurorilor este una nelegală, transmite România TV.

20 iul. 2017, 14:47
Documentul care face lumină în dosarul Teldrum. O expertiză extrajudiciară arată că toate contractele sunt legale

O expertiza extrajudiciara ceruta de avocatii din dosarul Teldrum Belina arată că toate contractele au fost facute in mod legal.

„Parchetul, fără probe contabile, comite o nelegalitate. Parchetul nu are calitatea de a modifica un act administrativ, Curtea de Conturi fiind singura autoritate deaoarece LEGEA spune că Modificarea Raportului Curţii de Conturi este atributul EXCLUSIV al instanţei, nu al Procurorului”, se arată în expertiza extrajudiciară.

Citeşte şi: Mircea Dumitrescu, administratorul public al judeţului Teleorman, audiat la DNA

„Procurorul de caz şi-a depăşit competenţa legală în momentul în care a decis constatarea nulităţii absolute a unei situaţii de fapt, neanulate de Curtea de Conturi. Procurorul DNA, şi-a construit acuzaţiile amplificat prin aprecieri care depăşesc competenţele de pregătire ale procurorului.

Se reţine existenţa unor vicii esenţiale în cercetarea penală din care lipsesc actele administrative. Curtea de Conturi a României arată că NU AU FOST CONSEMNATE ABATERI, de către autorităţile locale”, se mai spune în expertiza extrajudiciară.