Documentul secret care aruncă istoria în aer: Hitler a supravieţuit celui de-al Doilea Război Mondial

Un document al CIA publicat recent pe site-ul agenţiei de securitate arată că fostul dictator nazist Adolf Hitler ar fi avut o altă soartă decât cea intrată în istorie. Potrivit acestor documente recente, Hitler nu ar fi murit la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial,  aşa cum se ştia până acum.

RomaniaTV.net
02 nov. 2017, 09:48
Documentul secret care aruncă istoria în aer: Hitler a supravieţuit celui de-al Doilea Război Mondial

„CIMELODY-3” este un nume de cod contactat în data de 29 septembrie, 1955, de un apropiat al său, care ar locui acum în Maracaibe, potrivit unor informaţii secrete din Caracas, Venezuela.

În data de 3 Octombrie, 1955, un prierten al lui „CIMELODY-3” relata că în ultima parte a lunii Septembrie 1955, Phillip CITROEN, militar în armata nazistă, i-ar fi dezvăluit acestuia că Hitler nu murise la sfârşitul războiului ci, din contră, că rămăsese în viaţă şi după zece ani la sfârşitul războiului.

Mai convingătoare în acest sens este şi o fotografie pe care sursa lui ar fi obţinut-o în mare secret. În data de 29 Septembrie 1955 fotografia i-a fost prezentată lui „CIMELODY-3 pentru a-i vedea reacţia la aceste dezvăluiri fantastice.

Într-un memo declasificat la care fotografia este ataşată se vede un oarecare „Adolf Schrittelmayor”, din Tunga, în Columbia, din 1954, stând lângă un prieten. „Persoana din stânga pare a fi CITROEN , dar  persoana din dreapta este, fără niciun dubiu, Hitler”. Şi mai relevantă este explicaţia de pe spatele fotografiei în care CITROEN pretinde că este Hitler: „Adolf Schrittelmayor, Tuga, Columbia, 1954”.

După toate aparţele, fotografia îl înfăţişează fidel pe fostul dictator nazist care s-ar fi sinucis în 30 Aprilie, 1945, în buncărul său din Berlin, pentru a nu fi capturat de Armata Roşie.

Teoriile conspiraţiei au speculat şi continuă să speculeze pe seama adevărului despre  Hitler şi naziştii săi. Cea  mai des vehiculată este cea potrivit căreia mulţi dintre aceştia au fugut în America de Sud – Argentina, după alţii sau Columbia – sfârşindu-şi zilele acolo fără a fi descoperiţi vreodată şi fără să plătească pentrun crimele pe care le-au comis în cel mai sângeros conflict din istorie.