Dodon salută victoria PSD la parlamentare: Mizăm că noul Guvern va demonstra mai mult respect faţă de independenţa Republicii Moldova

Președintele ales al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a salutat rezultatul obținut de Partidul Social Democrat în alegerile parlamentare de duminică.

12 dec. 2016, 10:30
Dodon salută victoria PSD la parlamentare: Mizăm că noul Guvern va demonstra mai mult respect faţă de independenţa Republicii Moldova

Igor Dodon a salutat, pe Facebook, victoria PSD la alegerile parlamentare, exprimându-și totodată speranța că liderii acestei formațiuni politice „vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova”.

Vedem că și în România stânga politică a înregistrat un succes electoral remarcabil. Salut victoria PSD și îmi exprim speranța că liderii acestei formațiuni vor echilibra retorica Bucureștiului în raport cu Republica Moldova. Mizăm (pe faptul) că noul guvern al României va demonstra mai mult respect față de independența și suveranitatea țării noastre. Iar mișcările unioniste vor fi tratate ca niște entități marginale și radicale, rătăcite în apele democrației„, a scris Igor Dodon, pe Facebook.

Şi vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a felicitat PSD pentru rezultatele obținute la alegerile parlamentarea, subliniind că „se bucură pentru victoria prietenilor și partenerilor din România”.

CITEŞTE ŞI:  Surse: PSD are peste 50% din numărul total al parlamentarilor