Doi adolescenţi, sfâşiaţi de urs la grădina zoologică în timp ce îşi făceau SELFIE lângă cuşcă

Doi adolescenţi de 17 ani au ajuns cu răni grave la spital după ce au au fost sfâșiați de un urs la grădina zoologică din Bârlad. Cei doi au vrut să își facă un selfie și au sărit gardul de protecție, potrivit vremeanoua.ro.

RomaniaTV.net
15 oct. 2018, 08:51
Doi adolescenţi, sfâşiaţi de urs la grădina zoologică în timp ce îşi făceau SELFIE lângă cuşcă

Fata de 17 ani si prietenul ei au mers duminică în vizită la Gradina Zoologică din Bârlad. Tinerii au vrut să-şi facă poze cu ursul pe care îl admirau. Fata a sărit gardul de protecţie şi a mers lângă cuşca ursului pentru a face poză. Într-o clipă, animalul s-a repezit la ea şi a muscat-o de picior. Prietenul fetei a sărit să o ajute, dar a fost şi el muşcat de urs, la nivelul mainii.

Ambii adolescenţi au fost transportati la Spitalul din Barlad, ea fiind internata la chirurgie, iar el ramanand sa primeasca tratamentul necesar, in sectia de boli infecţioase.

Nu este primul caz de acest gen la Zoo Bârlad. În urmă cu câteva săptămâni, o mamică inconstienta a vrut să facă fotografii copilului de 3 ani. A mers la urs si a lipit copilul de voliera, iar ursul s-a repezit la cel mic, dar, din fericirea, i-a smult doar ghetuta.