Când dragostea e mare: Doi americani s-au căsătorit sub cerul liber, în plină furtună VIDEO

Furtuna tropicală Beryl care a lovit statul american Florida nu i-a speriat pe doi tineri care urmau să se căsătorească aşa cum plănuiseră, sub cerul liber. Ei şi-au jurat credinţă veşnică în mijlocul intemperiilor.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 17:50
Când dragostea e mare: Doi americani s-au căsătorit sub cerul liber, în plină furtună VIDEO

Furtuna tropicală Beryl a adus în Florida ploi torenţiale, inundaţii grave şi rafale puternice de vânt. Reţeaua de electricitate a fost avariată şi mai multe drumuri au fost acoperite de apă.

Vijelia nu i-a speriat însă pe doi tineri, care s-au căsătorit în aer liber, în mijlocul intemperiilor. Ryan and Amanda Porter şi-au stabilit data nunţii cu mult timp în urmă. Sperau să fie o zi perfectă însă furtuna le-a dat planurile peste cap. Ei au fost nevoiţi să-şi spună jurăminetele în grabă, printre rafalele puternice de vânt. I-au avut alături doar pe cavalerii şi pe domnişoarele de onoare. Toţi ceilalţi oaspeţi au fugit în adăpost.

Beryl este a doua furtună tropicală formată în Oceanul Atlantic în acest an. Vîrtejul a lovit statul Florida şi a lăsat în urmă pagube importante. Reţeaua de electricitatea fost avariată şi mai multe comunităţi au rămas în beznă. De asemenea, numeroase şosele au fost inundate şi câteva clădiri au fost distruse de vînt. După Florida, Beryl a mai lovit şi alte state precum Georgia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud. Furtuna a scăzut în intensitate, dar meterologii avertizează că există încă pericolul inundaţiilor.