Doi antreprenori români, cu afaceri în industria pariurilor și a jocurilor de noroc, își înființează companie aeriană

Doi antreprenori români cu afaceri în industria pariurilor ar urma să înființeze o companie aeriană în România.

20 apr. 2023, 21:53
Doi antreprenori români, cu afaceri în industria pariurilor și a jocurilor de noroc, își înființează companie aeriană
Doi antreprenori români își fac companie aeriană

Cristian Roman și Daniel Marius Durba, doi antreprenori români, au înființat la începutul lunii martie societatea comercială Green Aviation SRL, potrivit boardingpass.ro.

Obiectivul de activitate al societății ar urma să fie transportul aerian de pasageri, iar sediul firmei este la o adresă din Sectorul 6, București, conform datelor Oficiului Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Citește și: Ștefan Mandachi iese din industria HoReCa și investește 2 milioane de euro într-o platformă de e-learning: „Îmi doresc să creez prima franciză educațională din România”

Potrivit sursei citate, cei doi antreprenori dețin fiecare câte 50% din societatea comercială Green Aviation SRL, Daniel Marius Durba fiind administratorul acesteia.

Fondul social al Green Aviation SRL este de doar 200 de lei, iar unele dintre obiectele de activitate autorizate la ONRC sunt și repararea și întreținerea avioanelor, dar și intermedierea în comerțul cu mașini, echipamente industriale, nave și avioane.

Denumirea societății are legătură cu culoarea principală a brandului grupului de firme în care cei doi antreprenori sunt implicați.

Citește și: Super-afacere pentru Frații Pavăl. Antreprenorii români investesc 4,5 milioane de euro dintr-un foc

Societatea a fost fondată la numai câteva luni după ce un fond de investiții din Cehia a preluat 67% din acțiunile grupului de firme care activează în industria jocurilor de noroc de la noi din țară și este condus de Cristian Roman.

Încă nu se știe cu exactitate care sunt planurile afaceriștilor cu această societate, dar nu iese din calcul varianta de a fi folosită doar pentru operarea a unuia sau a mai multor avioane private.

Nici denumirea comercială cu care compania aeriană nu este cunoscută, momentan.