Doi bărbați, atacați de urs pe Transfăgărășan după ce l-au hrănit și s-au fotografiat cu el

Imaginile cu doi bărbați atacați de un urs pe Transfăgărășan au devenit virale pe rețelele de socializare. Cei doi au coborât din mașină, au hrănit animalul și s-au fotografiat cu el.
Alina Costache
11 iul. 2024, 08:40
Doi bărbați, atacați de urs pe Transfăgărășan după ce l-au hrănit și s-au fotografiat cu el

Imaginile cu doi bărbați atacați de urs pe Transfăgărășan au fost distribuite pe toate rețelele de socializare miercuri, 10 iulie. Cei doi au coborât din mașina parcată pe marginea drumului, au hrănit animalul și s-au fotografiat cu el. Ursul a atacat la un moment dat, iar momentul a fost surprins de trecători.

Doi bărbați, atacați de urs pe Transfăgărășan

Imaginile care au ajuns pe rețelele de socializare i-au luat prin surprindere pe români, care au criticat gestul celor doi bărbați. Pozele ar fi fost făcute pe Transfăgărășan în această lună, iar persoanele din imagini ar fi doi ucraineni. În imagini se poate observa cum bărbații hrănesc animalul, se apropie fără teamă de el și își fac și poze. Mai mult, în apropiere poate fi observat un alt urs care vrea să se apropie de cei doi, dar apoi se sperie de mașinile care trec și se retrage.

Citește și: Mărturia dureroasă făcută de mama fetei ucise de urs la Jepii Mici, la scurt timp după tragedie. Ce i-a spus Dianei înainte s-o piardă definitiv: „Te rog, nu te du!”

După un timp, ursul îl atacă pe unul dintre bărbați, acesta fiind dat jos de animal. Din fericire, ursul se sperie de claxoanele mașinilor care trec și fuge.

Citește și: Mircea Fechet: Situaţia urşilor este scăpată de sub control, în fiecare zi avem mesaje RO-Alert