Doi bărbaţi au avut o DISPUTĂ la BEŢIE despre PROZĂ şi POEZIE. Nu o să crezi cum s-a terminat totul

Alcoolul şi literatura pot constitui un amestec letal în Rusia - un fost profesor de şcoală şi-a omorât prietenul cu un cuţit după o ceartă la beţie în care victima proclama superioritatea prozei, iar atacatorul - pe cea a poeziei, potrivit anchetatorilor din regiunea Sverdlovsk.

29 ian. 2014, 15:44
Doi bărbaţi au avut o DISPUTĂ la BEŢIE despre PROZĂ şi POEZIE. Nu o să crezi cum s-a terminat totul

„Disputa literară s-a transformat rapid într-un conflict în urma căruia admiratorul de 53 de ani al poeziei şi-a ucis adversarul cu un cuţit”, se arată într-un comunicat al filialei regionale a Comisiei Federale de Investigaţie, potrivit Agerpres.

Citeşte şi CRIMĂ ca în telenovele. Un tânăr îndrăgostit l-a ucis pe soţul amantei sale

Suspectul şi-a părăsit locuinţa din localitatea sa Irbit, unde, la 20 ianuarie, a fost ucisă victima în vârstă de 67 de ani, şi s-a ascuns în casa unui prieten dintr-un sat din apropiere, dar în cele din urmă a fost găsit şi reţinut.

Citeşte şi Alcoolul te poate ELECTROCUTA: Vezi modul INCONŞTIENT în care doi bărbaţi BEŢI se distrează într-un BAR VIDEO

În urmă cu patru luni, o ceartă asupra teoriilor filosofului german de secol 18 Immanuel Kant s-a încheiat cu împuşcarea unui bărbat într-o băcănie din sudul Rusiei.