Doi bărbaţi au dispărut în Dunăre

Doi bărbaţi au fost daţi dispăruţi după ce s-au răsturnat cu o barcă plină de fier vechi în Dunăre. Incidentul a avut loc la Borduşani, în judeţul Ialomiţa. În ambarcaţiune se mai afla un om, care a reuşit să se salveze. Mai multe echipaje de intervenţie i-au cautat pe cei doi dispăruţi, dar fără succes.

RomaniaTV.net
27 dec. 2011, 06:42
Doi bărbaţi au dispărut în Dunăre

„Am fost şi am cumpărat fier de la un vapor şi traversam cu barca. A trecut o şalupă, mi-au zis baieţii că erau cei de la frontieră. A făcut valuri, am luat apă, ne-a băgat la fund. Am înotat până la mal, unde m-a găsit cineva. Ceilalţi s-au dezbrăcat în urma mea, am strigat la ei. Dupa aceea au înotat după mine, dar nu au ajuns la mal, nu au ajuns”, a declarat Florian Vlăsceanu, supravieţuitorul.

Pompierii de la ISU Ialomiţa i-au căutat pe cei doi, dar la lăsarea întunericului operaţiunea a fost abandonată. Rudele dispăruţilor au fost cuprinse de disperare.

Familiile celor dispăruţi acuză politia de frontieră că nu a intervenit la timp.

„E înecat, nu-l mai găseşte. Pe gârlă, nu mai este. El nu ştia să înoate. Ce şansă să mai existe”, a spus soţia unuia dintre dispăruţi.

Cei doi bărbaţi daţi dispăruţi aveau 28 şi respectiv 35 de ani. Şansele ca ei să mai fie găsiţi în viaţă sunt foarte mici.